ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδιο μεταξύ της ασφάλειας του Τσίπρα με δημοσιογράφους στη Λέσβο (video)

Επεισόδιο μεταξύ της ασφάλειας του Τσίπρα με δημοσιογράφους στη Λέσβο (video)

Tην παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε μικροένταση που σημειώθηκε μπροστά στο δημαρχείο Λέσβου μεταξύ δημοσιογράφων και ανδρών της προσωπικής ασφάλειας του πρωθυπουργού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η αυτοκινητοπομπή έφτασε στο Δημαρχείο της Μυτιλήνης και όλη η συνοδεία Τσίπρα-Φάιμαν μπήκε στο Δημαρχείο του νησιού.

Όταν οι δημοσιογράφοι από κανάλια, ειδησεογραφικά πρακτορεία και τοπικά ΜΜΕ, και του LesvosPost.com πήγαν να μπουν μέσα στο δημαρχείο της Μυτιλήνης για να καλύψουν την σύσκεψη που θα γινόταν, άνδρες της ασφάλειας του κ. Τσιπρα με απωθήσεις προς τους δημοσιογράφους απέτρεψαν την είσοδο μέσα στο Δημαρχείο.

Για μια στιγμή, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Plomarinews.gr και Lesvospost.com, η ένταση ήταν μεγάλη καθώς οι άνδρες ασφαλείας και το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού επέλεξαν να μπουν μέσα στο δημαρχείο επιλεκτικά Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι καθώς και το Αυστριακό κανάλι που συνόδευε τον κ. Φάιμαν.

Μάλιστα ένας από τους άνδρες ασφαλείας του κ. Τσίπρα επιτέθηκε βίαια στον ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Λέσβο όταν ο δημοσιογράφος προσπάθησε να μπει μέσα στο δημαρχείο.

Μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό ο κ. Τσίπρας μαζί με τον κ. Φάιμαν βγήκαν στο μπαλκόνι του Δημαρχείου συνιστώντας ψυχραιμία κάτι που εξόργισε περισσότερο τους δημοσιογράφους που περίμεναν από κάτω

Ο πρωθυπουργός μάλιστα απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο του τοπικού καναλιού της Μυτιλήνης είπε: «Με αυτήν την συμπεριφορά δεν θα μπεις μέσα».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top