ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εντατικός διάλογος Ελληνικής – ΕΤΥΚ για το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων

Εντατικός διάλογος Ελληνικής – ΕΤΥΚ για το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων

Σε συμφωνία για εντατικό και καλόπιστο διάλογο διάρκειας δύο εβδομάδων με τη βοήθεια του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κατέληξαν Ελληνική Τράπεζα και ΕΤΥΚ.

Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωσή τους «τα δύο μέρη σε ένδειξη σεβασμού προς την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, συμφώνησαν να αρχίσει καλόπιστος, εντατικός διάλογος με τη βοήθεια του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, για επίλυση του προβλήματος που έχει εγερθεί».

Ο διάλογος, προστίθεται, θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. Σημειώνεται, παράλληλα, ότι «το αποτέλεσμα του διαλόγου θα είναι δεσμευτικό και για τα δύο μέρη».

Ελληνική Τράπεζα και ΕΤΥΚ είχαν διαφορές για το ωράριο εργασίας των υπαλλήλων, τη διαδικασία προσλήψεων και τα δάνεια που παρέχονται στο προσωπικό. Με πρωτοβουλία της Υπουργού Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, στο Υπουργείο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top