ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Business News: Το My Mall φέρεται να…. επεκτείνεται στη Λάρνακα – Απάντηση Χατζημιτσή

Business News: Το My Mall φέρεται να…. επεκτείνεται στη Λάρνακα – Απάντηση Χατζημιτσή

Πληροφορίες που κυκλοφορούν ευρέως σε επιχειρηματικούς κύκλους αναφέρουν ότι ο Ανδρέας Χατζημιτσής και οι Ισραηλινοί συνέταιροί του, με τους οποίους είναι συνιδιοκτήτες στο My Mall της Λεμεσού, ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση ματ στην Λάρνακα.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ισραηλινοί συνέταιροι του κ. Χατζημιτσή, φέρονται να αγόρασαν έκταση γης στην Λάρνακα, με απώτερο στόχο να ανεγερθεί εκεί εμπορικό κέντρο.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον κ. Ανδρέα Χατζημιτσή, θέτοντας υπόψιν του τις πιο πάνω πληροφορίες. Ο Κύπριος επιχειρηματίας, λοιπόν, σχολιάζοντάς τις δεν τις επιβεβαίωσε.

«Το άκουσα κι εγώ αλλά δεν το επιβεβαιώνω» ήταν το πρώτο του σχόλιο. Όταν τον ρωτήσαμε που αποδίδει την ύπαρξη αυτών των πληροφοριών, απάντησε λέγοντας τα ακόλουθα: «Πιστεύω ότι αυτές οι πληροφορίες έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι η Λάρνακα δεν έχει κάποιο μεγάλο εμπορικό κέντρο. Δεν ξέρω πού αποσκοπούν αυτές οι ‘πληροφορίες’».

Στο τέλος της συνομιλίας μας ο κ. Χατζημιτσής, παραδέχθηκε πάντως ότι πάντα κάνει αρκετές σκέψεις για επέκταση των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων, οι οποίες πιθανόν να αφορούν και άλλες πόλεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άλλες πληροφορίες φέρουν τον όμιλο Σιακόλα να εξετάζει ενδεχόμενο ανέγερσης εμπορικού κέντρου κοντά στην περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top