Τραγωδία στη Λευκωσία: Ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ο 67χρονος που έχασε τη ζωή του – «Προσπαθούσε να το ανακαινίσει…»

Τραγωδία στη Λευκωσία: Ιδιοκτήτης του διαμερίσματος ο 67χρονος που έχασε τη ζωή του – «Προσπαθούσε να το ανακαινίσει…»

Τη ζωή του έχασε ο 67χρονος Χαράλαμπος Κότσαπας στην Λευκωσία μετά από εργατικό ατύχημα χθες Τετάρτη (18/12).

Ο Διευθυντής του Τμήματος Επιθεώρησης εργασίας, Αρίστος Οικονομίδης, μιλώντας στον alpha στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», ανέφερε ότι «ο άτυχος 67χρονος ήταν ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και προσπαθούσε να το ανακαινίσει»

«Οι επιθεωρητές του τμήματος μετέβησαν άμεσα στη σκηνή. Διαφάνηκε ότι ο θανόντας είχε ενοικιάσει ανυψωτικό μηχάνημα για να μεταφέρει πλακάκια στο μπαλκόνι του. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το μπαλκόνι υποχώρησε και ο άτυχος 67χρονος έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο από ύψος περίπου 6 μέτρων», είπε χαρακτηριστικά.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για μία πολυκατοικία που δεν ήταν καινούρια. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 67χρονος Χαράλαμπος Κότσαπας, ενώ εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε μπαλκόνι διαμερίσματος, έπεσε στο κενό μετά από υποχώρηση του μπαλκονιού.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 67χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Ρόζμαρι στην Κύπρο: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Οι ψευδαισθήσεις για επανέναρξη των συνομιλιών

Η Ρόζμαρι στην Κύπρο: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Οι ψευδαισθήσεις για επανέναρξη των συνομιλιών

Η επίσκεψη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο στην Κύπρο, σηματοδοτεί την έναρξη για την προετοιμασία της σύγκλησης διευρυμένης συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στην Ελβετία.