ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία κατά της Αστυνομίας για το Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ – «Του προκάλεσαν διάσειση χωρίς να κάνει τίποτα»

Καταγγελία κατά της Αστυνομίας για το Νέα Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ – «Του προκάλεσαν διάσειση χωρίς να κάνει τίποτα»

Την στάση των αστυνομικών στο παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος α΄ κατηγορίας (26/10) κατήγγειλε συμπολίτισσά μας στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Του Φάνη Μακρίδη

Η Ι. Γ. επικοινώνησε με το ThemaOnline και μας ανέφερε πως από την Τρίτη (03/11) έχει υποβάλει παράπονο στην Αρχή, υποστηρίζοντας πως οι αστυνομικοί δεν άσκησαν σωστά τα καθήκοντά τους στον εν λόγω αγώνα. Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, η Αστυνομία τραυμάτισε σοβαρά και έθεσε υπό σύλληψη τον  22χρονο αδερφό της, χωρίς ο τελευταίος να κάνει κάτι μεμπτό.

Στην ουσία καταγγέλλει τους αστυνομικούς για απρόκλητη επίθεση και παράνομη σύλληψη.

«Ήμουν με τα δυο αδέρφια μου στο παιχνίδι και αποχωρώντας από το γήπεδο είδαμε αστυνομικούς να συμπλέκονται με οπαδούς. Εγώ και ο 16χρονος αδερφός μου προλάβαμε να πεταχτούμε πάνω από ένα περιτοίχισμα. Όταν γυρίσαμε πίσω μας να δούμε πού είναι ο 22χρονος αδερφός μου, διαπιστώσαμε ότι του επιτέθηκαν και τον έθεσαν υπό σύλληψη» μας ανέφερε η Ι.Γ. και πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει αυτό. Αποχωρούσαμε ήρεμα από το γήπεδο. Ο 22χρονος αδερφός μου δεν είχε πρόθεση να κάνει τίποτα. Ο μικρότερος μου αδερφός, ο 16χρονος, υπέστη σοκ βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο μεταχειρίζονταν τον μεγαλύτερο του αδερφό. Έκανε εμετούς. Δεν πίστευε ότι θα συνέβαινε αυτό».

Η Ι.Γ. συνέχισε λέγοντας ότι ο τρόπος που μεταχειρίστηκαν τον αδερφό της ήταν υπέρμετρα σκληρός: «Του προκάλεσαν διάσειση και θλάση αυχένα». 

Και κατέληξε: «Αν δεν ήμουν παρούσα και μου έλεγε ο αδερφός ότι τον έθεσαν υπό σύλληψη χωρίς λόγο, δεν θα το πίστευα. Τα όσα σας λέω όμως τα βίωσα. Αστυνομικοί επιτέθηκαν απρόκλητα σε οπαδούς. Τουλάχιστον ο αδερφός μου δεν έκανε τίποτα απολύτως. Δεν είχε κάποιο λόγο».

Η επίσημη θέση της Αστυνομίας για τα γεγονότα είναι αυτή η οποία καταγράφεται στο δελτίο Τύπου της 26ης Οκτωβρίου. Σύμφωνα πάντα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας,  τα μέλη της αντιοχλαγωγικής προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις, μετά από βίαιη αντίδραση νεαρών…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Eίναι μωρά, είναι μωρά, σταματάτε» - Aποκλειστικά videos με τα επεισόδια στο «Αμμόχωστος»

Άγριες διαθέσεις οπαδών στο «Αμμόχωστος» δείχνουν τα… ευρήματα της Αστυνομίας

Χειροπέδες σε 4 νεαρούς για τα επεισόδια Νέας Σαλαμίνας – ΑΠΟΕΛ – Στο νοσοκομείο ο ενας με διάσειση

Παρατράγουδα στη Λάρνακα: Αστυνομικοί χτύπησαν ανήλικο οπαδό στο «Αμμόχωστος»!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top