LIKE ONLINE

Χώρισες; Το Facebook σε βοηθά με νέο εργαλείο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Χώρισες; Το Facebook σε βοηθά με νέο εργαλείο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ένα νέο εργαλείο αρχίζει να τεστάρει από σήμερα το Facebook που δίνει την ευκαιρία στους χωρισμένους χρήστες που χρησιμοποιούν το κοινωνικό μέσο δικτύωσης, να ακολουθήσουν χωριστά... timelines με το πρώην ταίρι τους

Με σημερινή του ανακοίνωση, το Facebook αναφέρει πως μόλις κάποιος χρήστης αλλάξει την προσωπική του κατάσταση με κάποιον –επίσης χρήστη του κοινωνικού δικτύου- τότε του δίνεται η ευκαιρία να περιορίζει τα updates που θα βλέπει στο newsfeed από το πρώην ταίρι του, ενώ παράλληλα θα μπορεί να διαγράφει μαζικά όλα τα tags από φωτογραφίες και δημοσιεύσεις. Όλα αυτά ο χρήστης θα μπορεί να τα κάνει χωρίς οι αλλαγές να είναι ορατές στο άλλο άτομο.

Η δοκιμαστική λειτουργία θα αρχίσει στις ΗΠΑ, ενώ το Facebook προτίθεται να διαθέσει το εργαλείο σε ευρύτερη κλίμακα, μόνο εφόσον τύχει θετικής ανταπόκρισης από το εν λόγω δείγμα χρηστών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top