Θανατηφόρο στην Αγλαντζιά: Διευκρινίζει η Αστυνομία – Ακόμη να στείλουν τον φάκελο στην Νομική Υπηρεσία

Θανατηφόρο στην Αγλαντζιά: Διευκρινίζει η Αστυνομία – Ακόμη να στείλουν τον φάκελο στην Νομική Υπηρεσία

Σε διευκρίνηση σχετικά με το θανατηφόρο στη λεωφόρο Λάρνακος προχώρησε η Αστυνομία.

Αναφορικά με την θανατηφόρα οδική σύγκρουση στην λεωφόρο Λάρνακος, στην Αγλαντζιά, εκ παραδρομής έχει αναφερθεί σήμερα, ότι ο φάκελος της υπόθεσης έχει προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται στο Αρχηγείο Αστυνομίας και σύντομα θα προωθηθεί στην Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.