ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση Δασοφύλακα – «Νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρείο – Αρνήθηκε να δεχθεί έλεγχο από ΥΚΑΝ»

Υπόθεση Δασοφύλακα – «Νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρείο – Αρνήθηκε να δεχθεί έλεγχο από ΥΚΑΝ»

Στην αντιδραστικότητα και στην… ψυχοσύνθεση του νεαρού Δασοφύλακα εστίασε ο συνήγορος υπεράσπισης των δυο κατηγορούμενων αστυνομικών, Γιώργος Γεωργίου ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου (14/12).

Κατά την αντεξέταση του νεαρού ο Γεωργίου ισχυρίστηκε ότι ενώ οι αστυνομικοί της ΥΚΑΝ κατείχαν ένταλμα έρευνας του οχήματός του και της οικίας του, εντούτοις ο νεαρός αντέδρασε και τους επιτέθηκε, παρεμποδίζοντάς τους να ερευνήσουν το όχημά του και τον ίδιο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτα τον έδερνε, μετά τον περιέθαλπε με… χαρτί υγείας! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Γεωργίου επιχείρησε να… πλήξει και την αξιοπιστία του και να πείσει το Δικαστήριο να μην δεχθεί τη μαρτυρία του. Παρουσίασε πιστοποιητικό που αποδεικνύει ότι ο νεαρός νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Το Δικαστήριο ωστόσο δεν το έκανε αποδεκτό. Από την πλευρά του ο Δαοφύλακας ανέφερε πως μετά το περιστατικό τον Φεβρουάριο του 2014 και τον ξυλοδαρμό του από τους αστυνομικούς, νοσηλεύτηκε για τρεις μέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και ακολούθως, αφού πρώτα εξετάστηκε από ψυχίατρο (ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση), παραπέμφθηκε στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας (12//03/2014) όπου έτυχε θεραπευτικής αγωγής και απολύθηκε.

Η υπόθεση ορίστηκε εκ νέου για τις 18 Ιανουαρίου του 2016.

Ως γνωστόν, οι δύο αστυνομικοί αντιμετωπίζουν τρεις κατηγορίες για πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, για σκληρή , εξευτελιστική και απάνθρωπη μεταχείριση άλλου προσώπου και για παράνομα βαριά σωματική βλάβη. Θυμίζουμε πως τον Φεβρουάριο του 2014 είχαν επιστρατεύσει βία για να τιθασεύσουν τον νεαρό Δασοφύλακα, ο οποίος ευρισκόμενος στα αστυνομικά κρατητήρια Πόλης Χρυσοχούς είχε τραυματίσει με σουγιά αστυνομικό (πράξη για την οποία είχε καταδικαστεί σε 18μηνη φυλάκιση με αναστολή).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top