ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πάφος: Συγχαρητήρια! Έβαλε τον ανήλικο γιο της στο τιμόνι – Δεν θα πιστεύετε με πόσα έτρεχε

Πάφος: Συγχαρητήρια! Έβαλε τον ανήλικο γιο της στο τιμόνι – Δεν θα πιστεύετε με πόσα έτρεχε

Έκανε ράλι με συνοδηγό την μάνα του!

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 20:00 βράδυ της Κυριακής, ενώ μέλη του ΟΠΟΔ Αυδήμου διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού, παρά την έξοδο Τίμης, ανέκοψαν αυτοκίνητο, το οποίο κινείτο με ταχύτητα 125km/h αντί 100 km/h.

Κατά τον έλεγχο των εγγράφων που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το όχημα οδηγείτο από 16χρονο, με συνοδηγό τη μητέρα του, ηλικίας 38 ετών.

Στη συνέχεια, τα πιο πάνω πρόσωπα, μαζί με το όχημα, οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Κουκλιών, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για αδικήματα, οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς άδεια οδηγού και πιστοποιητικό ασφάλειας, καθώς και για υπερβολική ταχύτητα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.     

Παραλλήλα, η Αστυνομία προέβη σε συντονισμένες επιχειρήσεις για πρόληψη σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων, έλεγχο τροχαίων παραβάσεων και έλεγχο ταχύτητας και για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στην επαρχία Λεμεσού

Πραγματοποιήθηκε μεταξύ των ωρών 7.30π.μ. και 5.30μ.μ. χθες, από μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στοχευμένη επιχείρηση, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για καταστολή των τροχαίων παραβάσεων που συμβάλλουν στην πρόκληση σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων και για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε διάφορα σημεία της πόλης της Λεμεσού, με ιδιαίτερη έμφαση στο παραλιακό μέτωπο, Ενάεριο, Αμαθούντα και παρά τον κυκλικό κόμβο του Ladys Mile, έγιναν εκατοντάδες έλεγχοι μηχανοκινήτων οχημάτων και τα μέλη της Τροχαίας, προέβηκαν σε 82 καταγγελίες για τα ακόλουθα τροχαία αδικήματα:

72 για υπερβολική ταχύτητα και

10 για διάφορα άλλα τροχαία παραπτώματα

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν συνολικά, 95 αυτοκίνητα και 12 μοτοσικλέτες και μοτοποδήλατα.

 Επίσης, μεταξύ των ημερομηνιών 15-18/1/16,  πραγματοποιήθηκε από μέλη των ΟΠΟΔ Αρχηγείου, ΟΠΟΔ Αυδήμου και ΕΟΜΟ, εκστρατεία, στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται για έλεγχο τροχαίων παραβάσεων και πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε αυτοκινητόδρομους και το δευτερεύον οδικό δίκτυο, τα μέλη της Αστυνομίας, προέβηκαν σε μεγάλο αριθμό ελέγχων και προέκυψαν οι σε  καταγγελίες:

460 για υπερβολική ταχύτητα

43 χωρίς άδεια κυκλοφορίας και Πιστοποιητικό καταλληλότητας

34 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης

11 για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση  και

60 για διάφορα άλλα τροχαία παραπτώματα

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν 208 εξώδικες παρατηρήσεις, 25 εξώδικες προειδοποιήσεις και 5 παρατηρήσεις αλκοόλης.

Επίσης, τα μέλη της Τροχαίας παρείχαν οδική βοήθεια σε 35 οδηγούς και σε 4 οδικά τροχαία δυστυχήματα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Χαρτσιώτης: «Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν ευθύνες για απόδραση κρατουμένου»

Εκ πρώτης όψεως υπάρχουν κάποιες ευθύνες, που σίγουρα θα αποδοθούν, δήλωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε σχέση με τη χθεσινή απόδραση υπόδικου από τις Κεντρικές Φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top