ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΪΜΑΚΛΙ: «Βουτηγμένος» στο βούρκο των ναρκωτικών - Τον βρήκε νεκρό η ξαδέλφη του στο διαμέρισμα του (ΦΩΤΟ)

ΚΑΪΜΑΚΛΙ:  «Βουτηγμένος» στο βούρκο των ναρκωτικών - Τον βρήκε νεκρό η ξαδέλφη του στο διαμέρισμα του (ΦΩΤΟ)

Ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα το οποίο συνήθως αποσιωπάται κρύβεται πίσω από το θάνατο του 35χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στο Καϊμακλί, την Πέμπτη (28/1).

Ρεπορτάζ: Χριστιάνα Τσαγγάρη

Φωτογραφίες: Έκτορας Γεωργίου 

Βουτηγμένος στο βούρκο των ναρκωτικών από παιδί ο 35χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμα του, επί της οδού Ναυσικάς στο Καϊμακλί, γύρω στην 1:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (28/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, οι γονείς του Οθ. Ο. επικοινώνησαν μαζί του τηλεφωνικώς πριν από δυο μέρες.

Όταν τον αναζήτησαν τις τελευταίες ώρες δεν μπόρεσαν να τον βρουν και έτσι μία ξαδέλφη του, η οποία είχε τα κλειδιά του διαμερίσματος, ανέλαβε να τον εντοπίσει.  Τον βρήκε δυστυχώς νεκρό, μαζί με τους αστυνομικούς στο διαμέρισμα του.

Ο 35χρονος απασχολεί της διωκτικές αρχές από την ηλικία των 16 ετών, κυρίως για υποθέσεις ναρκωτικών. Το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου η ιατροδικαστής Αγγελίκη Παπέτα διενήργησε νεκροψία. Ο 35χρονος ήταν ταλαιπωρημένος και αποστεωμένος. Το ενδεχόμενο ο θάνατος του να επήλθε από εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί, ενώ τα ακριβή αίτια θα διαφανούν από την νεκροτομή, που θα διενεργηθεί την Παρασκευή (29/01) επί της σορού του και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

Ο θάνατος του εκτιμάται ότι επήλθε τουλάχιστον 12 ώρες πριν από τον εντοπισμό του. 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top