ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαφάνιση Ευαγγελίας: Θεάθηκε στη Λεμεσό – Είναι άνεργη με τρία παιδιά

Εξαφάνιση Ευαγγελίας: Θεάθηκε στη Λεμεσό – Είναι άνεργη με τρία παιδιά

Εντατικοποιούνται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της 50χρονης Ευαγγελίας Χρίστου. Η γυναίκα εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης, (3/2).

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Μητέρα τριών παιδιών 17, 20 και 25 ετών η Ευαγγελία Χρίστου από τον Ύψωνα. Η γυναίκα και ο σύζυγος της είναι άνεργοι, ενώ οι δυο κόρες τους είναι η μία μαθήτρια και ή άλλη φοιτήτρια. Ο 25χρονος γιος τους είναι επίσης άνεργος.

Η 50χρονη αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης, ενώ την εξαφάνιση της δήλωσε στην Αστυνομία  ο σύζυγος της.

Νέες πληροφορίες της Αστυνομίας, αναφέρουν ότι η Ευαγγελία θεάθηκε να κινείται σε περιοχή της Λεμεσού, για αυτό και από το μεσημέρι της Παρασκευής, (5/2), οι έρευνες για τον εντοπισμό της εντατικοποιήθηκαν. Έλεγχοι θα διενεργηθούν και σε κάποια άλλα σημεία, τα οποία επέδειξε το πρωί της Παρασκευής, ο σύζυγος της, ο οποίος ανέφερε στις αστυνομικές αρχές ότι  δεν είχαν οποιεσδήποτε προστριβές μεταξύ τους.

Η Ευαγγελία είναι ύψους 1.70, λίγο εύσωμη, με κοντά μαύρα μαλλιά, δεν έπασχε από οποιαδήποτε ψυχολογικά προβλήματα και όταν έφυγε από το σπίτι φορούσε μαύρο παντελόνι, βυσσινί τρικό και μαύρη ζακέτα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της 50χρονης γυναίκα να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top