ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Καταδίκη συζύγου Γκανέζας –Κτύπησε 52χρονη καρκινοπαθή και της προκάλεσε οξεία κώφωση!

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Καταδίκη συζύγου Γκανέζας  –Κτύπησε 52χρονη καρκινοπαθή και της προκάλεσε οξεία κώφωση!

Κύπριος σύζυγος Γκανέζας που διαμένει μόνιμα με τη γυναίκα του στην Αραδίππου κτύπησε βίαια 52χρονη καρκινοπαθή προκαλώντας της οξεία κώφωση!

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας καταδίκασε τον προαναφερθέντα στην κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και εξύβρισης και πλέον απομένει η ανακοίνωση της ποινής του. Καταδικασθείσα και η σύζυγός του από την Γκάνα, η οποία επίσης βρέθηκε ένοχη για παρόμοιας φύσεως αδικήματα στις 26 Ιανουαρίου.

Στις πιο πάνω αράδες καταγράψουμε την άλλη όψη του νομίσματος σε σχέση με την γνωστή υπόθεση της Αραδίππου, για την οποία μια οικογένεια καταδικάστηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας  ( αδικήματα που αφορούν απειλή, επίθεση και δημόσια εξύβριση).

Θυμίζουμε ότι παραπονούμενη σ΄ αυτή την υπόθεση ήταν η κοπέλα από την Γκάνα (παντρεμένη με Κύπριο), η οποία είχε κινηθεί νομικά κατά του  Δ.Μ. και της Ε.Μ., αλλά και της μητέρας της τελευταίας Χ.Χ.

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά, όπως καταγράψαμε και στην αρχή του παρόντος δημοσιεύματος. Μάλιστα, το ThemaOnline μίλησε με την οικογένεια από την Αραδίππου που φέρεται να επέδειξε ρατσιστική συμπεριφορά...

Οξεία κώφωση σε 52χρονη καρκινοπαθή
Η Ε.Μ. τοποθετήθηκε στην ιστοσελίδα μας για το περιστατικό και έδωσε τη δική της εκδοχή, που δημιουργεί διαφορετική εικόνα για τα τεκταινόμενα στη συγκεκριμένη γειτονιά της Αραδίππου.

«Η εικόνα που βίωσα, με τον σύζυγο της κοπέλας να κτυπά την μητέρα μου, σημάδεψε την ψυχή μου, όπως και την ψυχή της 8χρονης κόρης μου» υποστήριξε αρχικά η Ε.Μ. και πρόσθεσε: «Είχε έρθει στο σπίτι μας η 52χρονη μητέρα μου, που είναι καρκινοπαθής και θα πηγαίναμε μαζί για θεραπεία στο ογκολογικό. Πριν μπει στο σπίτι μας δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγο της κοπέλας. Την κτύπησε τόσο δυνατά στην κοιλιά που η μάνα μου έπεσε και κτύπησε με το κεφάλι στην άσφαλτο. Επιχείρησα να τηλεφωνήσω με το κινητό μου στην Αστυνομία, αλλά η σύζυγός του με έσπρωξε και μου σταύρωσε τα χέρια για να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Με έσφιξε τόσο δυνατά που μου προκάλεσε τραύματα και από τότε έχω πρόβλημα στον τένοντα.  Το πιο σοβαρό όμως είναι ότι η μητέρα μου υπέστη οξεία κώφωση, σύμφωνα με τους ιατρούς που την εξέτασαν».

«Η κόρη μας βγαίνει με έναν νεαρό από την Αφρική»
Η Ε.Μ. απορρίπτει κατηγορηματικά ότι η ίδια ή οι γείτονές της είναι ρατσιστές. Μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ενήλικη κόρη βγαίνει με ένα παιδί που εγκρίνουμε κι εγώ και ο σύζυγός μου και το οποίο κατάγεται από την Αφρική. Είναι κύριος και τον εκτιμούμε. Ουδέποτε ασχοληθήκαμε με το χρώμα του. Για όνομα του Θεού. Δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. Η μικρότερη κόρη μου είναι συμμαθήτρια με παιδάκι που επίσης έχει καταγωγή από την Αφρική. Ούτε καν σκεφτήκαμε από πού είναι .Με τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν θα μας κάνουν να σκεφτόμαστε παράξενα».

Και άλλοι εξυβρίστηκαν…
«Πρέπει να σας πω ότι ακόμα δυο γειτόνισσες εξυβρίστηκαν από το συγκεκριμένο ανδρόγυνο, έχουν κινηθεί νομικά και έχουν δικαιωθεί» δήλωσε σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών της η Ε.Μ., για να συμπληρώσει λίγο αργότερα: «Ποτέ δεν συμπεριφερθήκαμε ρατσιστικά. Θεωρούσε από μόνη της ότι είμαστε ρατσιστές. Φωνάζαμε σε ένα σκυλάκι και νόμιζε ότι της φωνάζαμε εκείνης, με αποτέλεσμα να προβαίνει σε ακρότητες. Μια μέρα έριξε βρομόνερα στο αυτοκίνητο ενός γείτονα γιατί πίστεψε ότι της συμπεριφέρθηκε ρατσιστικά. Έβρισε και τη γυναίκα του. Πλέον είμαστε τρομοκρατημένοι. Τα παιδιά μου φοβούνται λόγω των γεγονότων. Δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στη γειτονιά».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top