LIKE ONLINE

Ο διευθυντής της Levi’s εξηγεί γιατί δεν πρέπει να πλένουμε τα τζιν μας (video)

Ο διευθυντής της Levi’s εξηγεί γιατί δεν πρέπει να πλένουμε τα τζιν μας (video)

Για όσους έχουν πειστεί πως η μπουγάδα των ρούχων είναι δυστυχώς ένα αναγκαίο κακό, τα νέα είναι καλά. Τουλάχιστον για όσους συνεχίζουν να μη βγάζουν από πάνω τους τα αγαπημένα τους τζιν.

Εάν δεν το έχετε ήδη μάθει, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Levi's έχει ξεκαθαρίσει πως δεν χρειάζεται να πλένουμε τα τζιν μας. Ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται, όταν λεκιάζει σε κάποιο σημείο, είναι να να αφαιρούμε τον λεκέ με μια οδοντόβουρτσα.

Όπως έχει πει ο κ. Chip Bergh μιλώντας στο Fortune και για κάποιο λόγο το σχετικό βίντεο αναπαράγεται αυτές τις μέρες στα social media πρέπει να ...αφυπνιστούν οι καταναλωτές, γιατί πολύ απλά δεν χρειάζεται με το που βγάζουμε ένα ρούχο να το πετάμε κατ'ευθείαν στο πλυντήριο. «Ένα καλό ζευγάρι denim δεν χρειάζεται να πλένεται στο πλυντήριο, παρά μόνο πολύ σπάνια».

Υπερθεματίζει δε, λέγοντας πως το πλύσιμο ενός Levi's προκαλεί ζημιά στο ύφασμα και αποτελεί σπατάλη νερού! Και μάλιστα δεν είναι ο μόνος που υποστηρίζει πως τα τζινδεν χρειάζεται - ή δεν πρέπει- να πλένονται. Στο site της Denim διαβάζουμε: «Καλύτερα να περιμένετε έξι μήνες πριν το πλύνετε. Όσο περισσότερο το αφήσετε, τόσο καλύτερο θα φαίνεται. Ο λόγος είναι πως το λουλάκι θα έχει φθαρεί στα σημεία που δημιουργούνται ζάρες, όπως αυτές που δημιουργούνται όταν καθόμαστε ή όταν βάζουμε το κινητό στην τσέπη μας. Όλα αυτά τα μικρά πράγματα, θα κάνουν το τζιν σας να φαίνεται υπέροχο».

Και συνεχίζει: «Όταν τελικά θα έρθει η μεγάλη μέρα, το λουλάκι θα έχει φθαρεί στα σημεία που έχουν δημιουργηθεί οι ζάρες και (με το πλύσιμο) θα αποκαλυφθούν οι αντιθέσεις που θα χαρίσουν στο τζιν το ωραίο φθαρμένο look. Εάν όμως πλύνετε το τζιν πιο νωρίς, το λουλάκι θα αποβληθεί ομοιόμορφα και ετσι θα χαθεί η μαγεία». Και τέλος, μ ια συμβουλή που δίνουν οι μεγάλες βιοτεχνίες τζιν: βάζετε το τζιν σας στην κατάψυξη κατά τη διάρκεια της νύχτας για να ξεφορτωθείτε τα βακτήρια ή αερίστε τα, αφήνοντάς τα έξω στον ήλιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top