ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποφασίζει ο Μυλωνάς – Αναμένουν σύντομα απάντηση ΔΗΚΟ και Συμμαχία

Αποφασίζει ο Μυλωνάς – Αναμένουν σύντομα απάντηση ΔΗΚΟ και Συμμαχία

Σε δίλημμα βρίσκεται ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Μυλωνάς, κατά πόσο τελικά θα πει το μεγάλο «ναι» ή το μεγάλο «όχι» για να κατέλθει εν τέλει ως υποψήφιος βουλευτής, στις επικείμενες εκλογές.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Μυλωνάς βρίσκεται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σε έντονες σκέψεις για το τι θα πράξει αφού ΔΗΚΟ και Συμμαχία Πολιτών, του ασκούν εδώ και  μήνες έντονο «φλερτ» ώστε να τον πείσουν να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο τους.

Ο ίδιος πρέπει να ζυγίζει από την μια την επαγγελματική του πορεία στον χώρο και την αγάπη που έχει για την δημοσιογραφία και από την άλλη το μεγάλο βήμα να κατέβει στον πολιτικό στίβο για να προσφέρει στα κοινά από διαφορετικό μετερίζι. 

Σύμφωνα με ασφαλείς μας πληροφορίες, ο κ. Μυλωνάς θα δώσει την οριστική του απάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν μέχρι στιγμής ανοιχτά.

ΔΗΚΟ και Συμμαχία Πολιτών θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τον  γνωστό δημοσιογράφο, καθώς γνωρίζουν ότι τυχόν ένταξη του στο ψηφοδέλτιο τους, θα τους προσδώσει μεγάλη δυναμική για τις εκλογές του Μαΐου.

Ο ίδιος φαίνεται ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πρέπει να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top