ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρ και μανία έγινε ο Αναστασιάδης με Σιζόπουλο – Ποιες οι σκέψεις του Προέδρου για το Εθνικό Συμβούλιο

Πυρ και μανία έγινε ο Αναστασιάδης με Σιζόπουλο – Ποιες οι σκέψεις του Προέδρου για το Εθνικό Συμβούλιο

Οι αποκαλύψεις του Μαρίνου Σιζόπουλου, αναφορικά με τα όσα τεκταίνονται στο Κυπριακό μέσα από τα πρακτικά του Εθνικού Συμβούλιου προκάλεσαν την οργή της Κυβέρνησης.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μόλις πληροφορήθηκε τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ στην συνέντευξη Τύπου έγινε κυριολεκτικά έξω φρενών.

Έτσι έδωσε οδηγίες ώστε να εκδοθεί άμεσα μια πολύ καυστική ανακοίνωση από το Προεδρικό καταγράφοντας τον έντονο θυμό και την απογοήτευση του με την ενέργεια αυτή.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η αντίδραση του ΔΗΣΥ αφού ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Τορναρίτης μέσω twitter έγραψε: «Τελικά κάποιοι παίζουν στην ρουλέτα το μέλλον της Κύπρου για λίγους ψήφους».

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σκέφτεται πολύ έντονα την αλλαγή τρόπου ενημέρωσης του Εθνικού Συμβουλίου ενώ στην ίδια κατεύθυνση πιέζει και ο ΔΗΣΥ.

Το επικρατέστερο σενάριο που επικρατεί μέχρι στιγμής είναι η ενημέρωση του Εθνικού Συμβουλίου να γίνεται πλέον μόνο προφορικά και κατ΄ ιδίαν.

Η τελεσίδικη απόφαση ωστόσο και η φόρμουλα δεν έχει ακόμα αποφασιστεί οριστικά, με το μόνο σίγουρο να είναι πως ο τρόπος ενημέρωσης του Εθνικού Συμβουλίου μετά τις αποκαλύψεις Σιζόπουλου θα αλλάξει.        

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top