ΠΑΡΑ-THEMA

Συλληφθείς για ΧΥΤΑ Πάφου – Ζήτησε ειδική μεταχείριση από τον αστυνομικό

Συλληφθείς για ΧΥΤΑ Πάφου – Ζήτησε ειδική μεταχείριση από τον αστυνομικό

Ειδική μεταχείριση φαίνεται πως ήθελε… αξιωματούχος που συνελήφθη για το σκάνδαλο που σχετίζεται με τους ΧΥΤΑ Πάφου και την μονάδα ΟΕΔΑ Κόσης.

Όταν τέθηκε υπό σύλληψη και έπρεπε να μεταφερθεί για κράτηση, αντέδρασε την στιγμή που αστυνομικός πήγε να του φορέσει χειροπέδες.

«Μα, εγώ…» άρχισε να μουρμουρίζει.

«Κύριε, πρέπει να καταλάβετε ότι τεθήκατε υπό σύλληψη και πως πρόκειται για τη νενομισμένη διαδικασία» του απάντησε ο αστυνομικός.

Κατά τη μεταφορά του επανήλθε δριμύτερος ο συλληφθείς προβάλλοντας νέες απαιτήσεις. «Να με περάσετε από το σπίτι μου να πάρω το σακάκι μου» είπε στον αστυνομικό, για να εισπράξει δεύτερη άρνηση. Καλά που δεν του ζήτησε δηλαδή να τον πάρει και από το σούπερ μάρκετ να κάνει λίγα ψώνια…

Πάντως, είναι καθαρό ότι κάποιοι σ΄ αυτό τον τόπο νοιώθουν πως είναι υπεράνω νόμου. Πως ό,τι ισχύει για όλους τους πολίτες, δεν πρέπει να ισχύει για τους ίδιους.

Πρόκειται για μια κουλτούρα που καλλιεργείτο για χρόνια. «Εμείς είμαστε οι έξυπνοι κι όλοι οι υπόλοιποι βλάκες» σκέφτονται αρκετοί. Κοινωνικό πολιτισμό δεν αναπτύξαμε ποτέ και μάθαμε στην μάσα, δυστυχώς…

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top