ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσβλητικός και αλαζόνας o Κουτσοκούμνης στην Αθήνα – Το ειρωνικό του σχόλιο για την Ελλάδα

Προσβλητικός και αλαζόνας o Κουτσοκούμνης στην Αθήνα – Το ειρωνικό του σχόλιο για την Ελλάδα

Εριστικός, αλαζόνας και είρωνας εμφανίστηκε στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Ο Κουτσοκούμνης βρισκόταν στην Αθήνα ως εκπρόσωπος της ΦΙΦΑ(!) για να συζητήσει τα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την πιθανή αποχώρηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τις διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Κωστάκης, ρωτήθηκε από τους Ελλάδιτες δημοσιογράφους λοιπόν αν θα παραιτηθεί όταν από την θέση του, μετά από την πράξη του, να φορέσει φανέλα της Τουρκίας, για να τους απαντήσει με το γνωστό του ύφος και επιδεικνύοντας την γωνστή του αλαζονεία λέγοντας τους το εξής: «Δεν παραιτούμαι, αφήστε να ασχοληθώ εγώ με την Κύπρο, εσείς εδώ ασχοληθείτε με τα δικά σας προβλήματα που είναι σοβαρότερα».

Με άλλα λόγια ο Κουτσοκούμνης είναι σαν να τους έλεγε στην κυπριακή: «γραμμένους σας έχω ρε πελλοκαλαμαρούθκια που τολμάτε να με ρωτήσετε εσείς έμενα αν θα παραιτηθώ, εν θωρείτε τα δικά σας τζαί εν να μου πείτε εμένα επειδή εφόρησα μια κόκκινη φανελούδα με ένα φεγγαράκι πάνω… αφού στην Κύπρο σε 10 μέρες εν θα θυμάται κανένας τίποτε».

Κωστάκη keep walking...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top