ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγριος βιασμός και κραυγές σε δημόσιες τουαλέτες – Ήταν γυμνή όταν έφτασε η Αστυνομία και αυτός με το εσώρουχο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Άγριος βιασμός και κραυγές σε δημόσιες τουαλέτες – Ήταν γυμνή όταν έφτασε η Αστυνομία και αυτός με το εσώρουχο

Οι κραυγές της 38χρονης σε δημόσιες τουαλέτες της Λευκωσίας λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα Τετάρτης (28/9) κινητοποίησαν πολίτες να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Έτσι σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελέυθερος», αστυνομικοί έφτασαν μετά από λίγο στα δημόσια αποχωρητήρια της πλατείας Σολώμου αντικρίζοντας στις αντρικές τουαλέτες μια γυμνή γυναίκα και έναν άντρα μόνο με το εσώρουχο.

Από έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα 38 ετών από την Ρωσία ήταν βαριά τραυματισμένη στο πρόσωπο και αλλού και σε έντονη κατάσταση μέθης σε σημείο που δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον.

Ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης της υπόθεσης ήταν Κύπριος άστεγος ο οποίος πήγε για κατάθεση στο ΤΑΕ αναφέροντας πως ότι έγινε ήταν υπό την συγκατάθεση της ενώ για τα τραύματα δήλωσε άγνοια.

Η Ρωσίδα δεν κατάφερε ούτε την επόμενη μέρα να δώσει κατάθεση λόγω της άσχημης ψυχολογικής της κατάστασης.

Η ίδια ήρθε στην Κύπρο στις 31 Μαρτίου και έπρεπε να αναχωρήσει για την πατρίδα της στις 29 Ιουνίου παραμένοντας όμως στο νησί παράνομα. Η Πρεσβεία της Ρωσίας να έχει ενημερωθεί σχετικά.

Η υπόθεση συνεχίζεται να διερευνάται από την Αστυνομία ενώ την Πέμπτη (29/9) ο ύποπτος παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας για διερευνώμενη υπόθεση βιασμού και επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top