ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ: Στην εντατική του Γ. Ν. Λευκωσίας με εγκεφαλική αιμορραγία o 23χρονος που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα – Εισήχθη και έγκυος οδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ: Στην εντατική του Γ. Ν. Λευκωσίας με εγκεφαλική αιμορραγία o 23χρονος που εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα  – Εισήχθη και έγκυος οδηγός

Στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας μεταφέρθηκε γύρω στις 11:00 (12/10) ο 23χρονος οδηγός που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε γύρω στις 07:00 το πρωί (12/01) στον δρόμο Αθηένου – Αβδελλέρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο 23χρονος οδηγός αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λάρνακας. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, ωστόσο, οι θεράποντες ιατροί έκριναν πως χρήζει άμεσης μεταφοράς στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας καθώς έχει αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Από την τροχαία σύγκρουση, τραυματίστηκε ελαφρά η έγκυος οδηγός άλλου οχήματος. Η έγκυος γυναίκα όπως μας αναφέρθηκε, εκείνη την στιγμή μετέφερε τον γιο της στο στρατόπεδο.

Να σημειώσουμε πως στο τρίτο όχημα που ενεπλάκη στο τροχαίο, ένα διπλοκάμπινο, επέβαιναν τρεις υπάλληλοι των Δημοσίων Έργων. Μάλιστα, ο ένας εκ των υπαλλήλων υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε όταν 23χρονος άντρας, ενώ οδηγούσε στο όχημα του στην Αθηένου με κατεύθυνση το Αβδελλέρο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δυο άλλα οχήματα . 

Διαβάστε ακόμη: 

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ: Σε σοβαρή κατάσταση ο 23χρονος οδηγός του ενός σαλούν

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΘΗΕΝΟΥ – ΑΒΔΕΛΛΕΡΟΥ: Ενεπλάκησαν τρία οχήματα – Δυο οι τραυματίες ο ένας εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σοβαρό τροχαίο με το καλημέρα στον δρόμο Αθηένου – Αβδελλερού

 

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top