ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΡΒΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του βαρυποινίτη – Αρνήθηκε το δικαίωμά του!

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕΡΒΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του βαρυποινίτη – Αρνήθηκε το δικαίωμά του!

Ανακρίθηκε ο Σέρβος βαρυποινίτης από τους τρεις ποινικούς ανακριτές οι οποίοι διορίστηκαν για να ερευνήσουν την υπόθεση της καθόδου των Σέρβων εκτελεστών στην Κύπρο μέσω του αεροδρομίου Τύμπου.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Στις Κεντρικές Φύλακες μετέβηκαν από το πρωί της Τετάρτης (26/10) οι ποινικοί ανακριτές της υπόθεσης των Σέρβων εκτελεστών που έφτασαν στο αεροδρόμιο των Κατεχομένων για να εκτελέσουν συμβόλαιο θανάτου.

Την όλη υπόθεση είχε αποκαλύψει το ThemaOnline στις 28 Απριλίου του 2016. «Σέρβοι εκτελεστές ήρθαν στην Κύπρο στα μέσα Απριλίου για να εκπληρώσουν συμβόλαιο θανάτου! Στόχος, αρχηγός φατρίας στο νησί μας. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτή η είδηση στην προκειμένη περίπτωση. Ενώ η κυπριακή Αστυνομία ήταν πλήρως ενημερωμένη και θα μπορούσε να χειριστεί υποδειγματικά την υπόθεση, όλες οι πληροφορίες διέρρευσαν σε φατρίες του κυπριακού υποκόσμου!» σημειώναμε τότε.

Μάλιστα, τις δικές του θέσεις για το ζήτημα κλήθηκε να δώσει στους ποινικούς ανακριτές και ο διευθυντής σύνταξης της ιστοσελίδας μας, Φάνης Μακρίδης.

Οι πληροφορίες μας για την ανάκριση του φυλακισμένου αναφέρουν πως οι τρεις ποινικοί ανακριτές ολοκλήρωσαν το έργο τους γύρω στη 01:00 το μεσημέρι.

Πρόκειται για τον άνθρωπο, ο οποίος είχε δώσει οδηγίες για την κάθοδο των εκτελεστών στην Κύπρο. Μάλιστα, όλα αυτά διαδραματίζονταν στις Κεντρικές Φύλακες με την χρήση κινητού τηλεφώνου αλλά και του τηλεφωνικού θαλάμου του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Έγκυρες πήγες του ThemaOnline αναφέρουν πως ο Σέρβος βαρυποινίτης ρωτήθηκε εάν θέλει να δώσει κατάθεση στην παρουσία του δικηγόρου του, όμως αρνήθηκε το δικαίωμα αυτό.

Οι τρεις ποινικοί ανακριτές μαζί με μεταφράστρια έχουν ξεκινήσει από το πρωί της Τετάρτης (26/10) να ανακρίνουν το συγκεκριμένο πρόσωπο με την ελπίδα να διαλευκάνουν την όλη υπόθεση.

 

*Φωτογραφία Αρχείου 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top