ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η μυστική συνάντηση και η βολιδοσκόπηση του Άντρου στον Κατσουρίδη με φόντο τις προεδρικές εκλογές – Τι περιμένουν στην Εζεκία Παπαϊωάννου

Η μυστική συνάντηση και η βολιδοσκόπηση του Άντρου στον Κατσουρίδη με φόντο τις προεδρικές εκλογές – Τι περιμένουν στην Εζεκία Παπαϊωάννου

Τα είπαν Άντρος Κυπριανού και Νίκος Κατσουρίδης σχετικά με το μέλλον του κ.Κατσουρίδη στο ΑΚΕΛ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» την Κυριακή 30/10, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ βολιδοσκόπησε τις προθέσεις Κατσουρίδη για τις προεδρικές εκλογές του 2018, με τον κ. Κατσουρίδη να αναφέρει ότι δεν έχει κάνει καμία σκέψη για αυτό το θέμα και ότι εάν παραμένει μέλος του ΑΚΕΛ προφανώς θα συμπεριφερθεί ως κομματικό μέλος. 

Με βάση την ενημέρωση που έγινε από τον ίδιο τον Άντρο Κυπριανού στο Πολιτικό Γραφείο του ΑΚΕΛ, ο ίδιος προέτρεψε τον κ. Κατσουρίδη να ξεκαθαρίσει και δημόσια ότι θα λειτουργήσει ως μέλος του ΑΚΕΛ στις προεδρικές εκλογές και την ίδια στιγμή να αναδείξει δημοσίως ότι παραμένει μέλος του ΑΚΕΛ.

Πράγματι αυτό έκανε ο Κατσουρίδης αφού μέσα από διάφορες συνεντεύξεις του τον τελευταίο καιρό ανέφερε ότι παραμένει μέλος του ΑΚΕΛ, έστω και αν βρίσκεται σήμερα σε ειδικό καθεστώς (σ.σ. λόγω της ποινής της επ’ αόριστον αποβολής).

Στην Εζεκία Παπαϊωάννου όμως φαίνεται να περιμένουν κάτι ακόμη από τον κ. Κατσουρίδη... να αποδείξει δηλαδή εμπράκτως ότι είναι κομματικό μέλος, το επόμενο χρονικό διάστημα και αναλόγως θα πάρουν αποφάσεις. 

Όπου κατά πάσα πιθανότητα θα είναι προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης του κ. Κατσουρίδη ως μέλους, είτε αμέσως είτε σταδιακά.

Να σημειωθεί ότι ένα σενάριο που έπαιζε δυνατά ανέφερε πως προωθείτο ο Κατσουρίδης ως υποψήφιος του ενδιάμεσου χώρου στις επόμενες προεδρικές εκλογές. Τα πιο πάνω τα είχε αποκαλύψει το ThemaOnline στις 5 Ιουνίου. Οι προαναφερθείσες εξελίξεις, είναι ενισχυτικές των πληροφοριών που είχαμε δημοσιεύσει. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top