ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Και με την βούλα στη Δημόσια Υπηρεσία η Αθηνά Κυριακίδου – Μισθός κλίμακας Α16 - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ThemaOnline

Και με την βούλα στη Δημόσια Υπηρεσία η Αθηνά Κυριακίδου – Μισθός κλίμακας Α16 - ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ThemaOnline

Πλήρης επιβεβαίωση για την ιστοσελίδα μας, το ThemaOnline ο διορισμός της πρώην Βουλευτή του ΔΗΚΟ, Αθηνάς Κυριακίδου στην πενταμελή Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, με μισθό κλίμακας Α16.

Όπως είχαμε αποκαλύψει την Τρίτη (09 Φεβρουαρίου του 2016),  η απόφαση της Αθηνάς Κυριακίδου και του Μάριου Κάρογιαν, να μην κατέλθουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη. Αναμενόμενη όμως ήταν και η θέση που θα λάμβανε, με την βούλα φυσικά, του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Τόσο ο Μάριος Κάρογιαν αλλά και η Αθηνά Κυριακίδου αποτελούσαν ξένο σώμα από το ΔΗΚΟ μετά και την εκλογή του Νικόλα Παπαδόπουλου στην ηγεσία του κόμματος.

Την Τρίτη (15/11) μετά από εννέα μήνες όπου η ιστοσελίδα μας ToThemaOnline είχε γράψει πολιτικό παρασκήνιο πως τα δυο πρόσωπα πρόκειται να απορροφηθούν σε Υπουργείο και στην Δημόσια Υπηρεσία, επιβεβαιώνεται πλήρως.

Συγκεκριμένα την Τρίτη (15/11) στο Προεδρικό Μέγαρο έγινε και επίσημα η τελετή διορισμού των μελών της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας από τον Πρόεδρο Νικό Αναστασιάδη.

Και φυσικά στην πενταμελή επιτροπή είναι μέλος η πρώην Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Αθηνά Κυριακίδου, η οποία όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, θα έχει αμοιβή που θα αγγίζει την κλίμακα Α16!

Να αναφέρουμε πως τα μέλη απαρτίζονται από τον κ. Παναγιώτη Αντωνίου, ως Πρόεδρο της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, την κα Αθηνά Κυριακίδου, τον κ . Αλέξανδρο Κουράτο, Παναγιώτη Α. Κυπριανού και Γιώργο Σ. Γεωργίου, για εξαετή θητεία.

Διαβάστε ακόμη:

Πολιτικό Παρασκήνιο: Άλλος για Υπουργείο τράβηξε και άλλος για Δημόσια Υπηρεσία

(Φωτογραφία από ΚΥΠΕ) 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top