ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Τσάκωσε» γνωστό διαρρήκτη εμπορικών καταστημάτων η Αστυνομία – Είχαν εκδοθεί 5 (!) εντάλματα σύλληψης για αυτόν

«Τσάκωσε» γνωστό διαρρήκτη εμπορικών καταστημάτων η Αστυνομία –  Είχαν εκδοθεί 5 (!) εντάλματα σύλληψης για αυτόν

5νθήμερη κράτηση στον 34χρονο για την διάρρηξη πέντε εμπορικών καταστημάτων στην Πάφο

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό δικαστήριο Πάφου εναντίον 34χρονου που συνελήφθη το Σάββατο 17/12 στην Λευκωσία σε σχέση με υπόθεση διαρρήξεων και κλοπών στο εμπορικό κέντρο της Πάφου. 

Ο 34χρονος καταζητείτο για διαρρήξεις πέντε καταστημάτων στο Εμπορικό κέντρο της Πάφου κατά την περίοδο Απριλίου  – Σεπτεμβρίου του 2016.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Πάφου εναντίον του 34χρονου είχαν εκδοθεί πέντε εντάλματα σύλληψης  και το Σάββατο έγινε κατορθωτή η σύλληψη του στην Λευκωσία.

Σημειώνεται πως ο  34χρονος μετά την σύλληψη του  οδηγήθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για να ανακριθεί .

Τότε μάλιστα που τα μέλη του ΤΑΕ Πάφου τον καταζητούσαν , το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου είχε προχωρήσει σε έρευνα στην οικία του πατέρα του 34χρονου  που βρίσκεται στην Πάφο στο πλαίσιο της οποίας τα μέλη της δύναμις εντόπισαν ρούχα και παπούτσια που αποτελούσαν προϊόντα κλοπής και αναγνωρίστηκαν από παραπονούμενο.

Ανακρινόμενος ο 34χρονος παραδέχτηκε την διάπραξη των διαρρήξεων και κλοπών των πέντε καταστημάτων και είπε πως μόνο αυτά  τα είδη ένδυσης που εντόπισαν οι ανακριτικές αρχές στην οικία του πατέρα του υπάρχουν γιατί τα υπόλοιπα τα πώλησε σε άτομα που δεν ήθελε ωστόσο να κατονομάσει. 

Η Αστυνομία εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο κατά πόσο ο 34χρονος εμπλέκεται σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top