ΕΛΛΑΔΑ

Εντολή δόθηκε σε αστυνομικό για να συνουσιαστεί με ιερόδουλη– Με μαρκαρισμένα χαρτονομίσματα πλήρωσε για τις «υπηρεσίες» το μέλος της ΕΛ. ΑΣ.

Εντολή δόθηκε σε αστυνομικό για να συνουσιαστεί με ιερόδουλη– Με μαρκαρισμένα χαρτονομίσματα πλήρωσε για τις «υπηρεσίες» το μέλος της ΕΛ. ΑΣ.

Με μαρκαρισμένα χαρτονομίσματα πλήρωσε τον «έρωτα» το μέλος της ΕΛ. ΑΣ., ο οποίος και αναφέρει πως ήταν εντολή να το κάνει.

Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν στην Ελλάδα, όταν δημοσιεύθηκε πως μέλος του Τμήματος Ασφαλείας συνευρέθηκε ερωτικά με ιερόδουλη για να βεβαιώσει πως εκδιδόταν σε πορνεία.

Συγκεκριμένα, ο υπό κάλυψη αστυνομικός, μετέβη σε μπαρ στο οποίο υπήρχαν υποψίες πως οι κοπέλες εκδίδονταν σε πορνεία.

Κατά την έρευνα στον χώρο, ο αστυνομικός συνουσιάστηκε με εργαζόμενη κοπέλα την οποία και πλήρωσε με μαρκαρισμένα χαρτονομίσματα που του δόθηκαν από την υπηρεσία. 

Η Αστυνομία, συνέλαβε τους ιδιοκτήτες στους οποίος σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία. 

Η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» δημοσίευσε την κατάθεση του αστυνομικού, για την στάση του οποίου υπήρξαν πολλές και ποικίλες αντιδράσεις. 

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του ο αστυνομικός που δημοσίευσε η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»: «Βραδινές ώρες με ομάδα αστυνομικών της υπηρεσίας μου μεταβήκαμε στο εν λόγω κατάστημα, όπου εγώ εισήλθα ως πελάτης και κάθισα σε τραπέζι όπου και παρήγγειλα ποτό. Διαπίστωσα ότι στο κατάστημα εργάζονταν τέσσερις γυναίκες, οι οποίες φορούσαν προκλητικά ενδύματα και πήγαιναν στα τραπέζια όπου κάθονταν οι πελάτες, προσφέροντάς τους παρέα (κονσομανσιόν), αντί προσφοράς-κεράσματος ποτού. Μετά από λίγο ήρθε στο μέρος μου μία γυναίκα που εργαζόταν στο κατάστημα, τα στοιχεία της οποίας διαπίστωσα αργότερα. Τη ρώτησα εάν στο κατάστημα γίνονταν ατομικοί χοροί. Αυτή τότε μου απάντησε θετικά και μου έδειξε ειδικό χώρο στο πίσω μέρος του καταστήματος, όπου υπήρχε πάρα πολύ χαμηλός φωτισμός, καναπέδες και γλάστρες με μεγάλου ύψους καλλωπιστικά φυτά, οι οποίες απέκρυπταν την ορατότητα του χώρου αυτού από τον υπόλοιπο. Την κέρασα ένα ποτό και αυτή πήγε και ενημέρωσε έναν άνδρα που βρισκόταν πίσω από το μπαρ, ο οποίος της παρέδωσε μία μάρκα. Η παραπάνω γυναίκα μού πρότεινε να πάμε πιο μέσα στο χώρο του καταστήματος λέγοντάς μου ότι με ένα ακόμη ποτό που θα την κερνούσα θα μου έκανε πεολειχία. Εγώ δέχθηκα και τη ρώτησα εάν έπρεπε να προκαταβάλω το χρηματικό ποσό και αυτή μου απάντησε αρνητικά, λέγοντάς μου στο τέλος, ενημερώνοντας τον υπεύθυνο, ο οποίος της παρέδωσε μία μάρκα. Κατά τη διάρκεια της πράξης τής είπα εάν γίνεται και κάτι περισσότερο. Αυτή μου είπε ότι εάν κερνούσα άλλα δύο ποτά θα ερχόμασταν σε ερωτική επαφή. Συμφώνησα και την ξαναρώτησα εάν έπρεπε να προκαταβάλω το χρηματικό ποσό και αυτή μου απάντησε ξανά αρνητικά, λέγοντάς μου ότι στο τέλος θα γίνει η πληρωμή. Ενημέρωσε τον υπεύθυνο, ο οποίος της παρέδωσε δύο μάρκες. Στο τέλος των πράξεών της έδωσα το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ, το οποίο είχε προσημειωθεί από την υπηρεσία μου. Ακολούθως ενημέρωσα τους λοιπούς συναδέλφους μου, που βρίσκονταν πλησίον του καταστήματος και προέβησαν σε έλεγχο του μαγαζιού».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top