ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τα πιο περίεργα «ρουσφέτια» που ζήτησαν σε Κύπριους βουλευτές – Από αεροπορικό εισιτήριο μέχρι και γαμπρό!

Τα πιο περίεργα «ρουσφέτια» που ζήτησαν σε Κύπριους βουλευτές – Από αεροπορικό εισιτήριο μέχρι και γαμπρό!

Ακόμη και εν έτη 2017, το ρουσφέτι καλά κρατεί στην Κύπρο, με τους Κύπριους πολίτες να ζητούν από αεροπορικά εισιτήρια έως και συζύγους για τα παιδιά τους!

Σε δημοσίευμά της την Κυριακή 26/2, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» αναδεικνύει τα περίεργα ή και παράλογα αιτήματα πολιτών προς βουλευτές.

Όπως αναφέρεται, υπήρξε περίπτωση ηλικιωμένης γυναίκας η οποία αφού ανέλυσε σε βουλευτή τις δυσκολίες που περνά λόγω της χαμηλής σύνταξης που λαμβάνει, δεν παρέλειψε να ζητήσει ως χάρη από τον εν λόγω βουλευτή να μεσολαβήσει ούτως ώστε να βρεθεί σύζυγος για την κόρη της! 

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ένας άλλος πολίτης, ο οποίος μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζήτησε από βουλευτή να βρει κάποιο ελεύθερο από τους ψηφοφόρους του για να αποκαταστήσει την κόρη του.

Ένας άλλος πολίτης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ζήτησε από βουλευτή να απομακρύνει κοπέλα από την γειτονιά όπου διέμενε, καθώς όπως ισχυριζόταν τους μάτιαζε. Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η κοπέλα έκανε και μάγια στους λοιπούς γείτονες. 

Το διάστημα που οι Κυπριακές Αερογραμμές ήταν ακόμη εν ενεργεία, πολίτης ζήτησε ως χάρη από βουλευτή, να επικοινωνήσει με τον Διευθυντή των Κυπριακών Αερογραμμών για να του εξασφαλίσει εισιτήριο για πτήση, καθώς αδυνατούσε να βρει θέση στην ημερομηνία που ήθελε.

Όπως ανέφερε στον «Φιλελεύθερο» ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών, Παύλος Μυλωνάς, του ζητήθηκε να νομιμοποιήσει την πρόσληψη δημόσιας υπαλλήλου όταν εκείνη παύθηκε από την εργασίας της καθώς η πρόσληψή της κρίθηκε παράνομη.

Άλλη περίπτωση πολίτη που ζήτησε «χάρη» από βουλευτή, είναι εκείνη άνδρα ο οποίος ήθελε να επικοινωνήσει ο βουλευτής με το υπουργείο παιδείας για να εξασφαλίσει θέση στο παιδί του στο ΑΞΙΚ καθώς ήταν μέσα στους επιλαχόντες.

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας, όπως ανέφερε το πιο περίεργο που του συνέβη στην πολυετή του θητεία στο αξίωμα του βουλευτή ήταν το  αίτημα εκπαιδευτικού για να του δώσει το ΔΗΚΟ δάνειο ύψους 10 χιλιάδων ευρώ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top