ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα προς τον Ρίκκο πριν την φυλάκιση του – «Θα σε … και μετά θα σε σκοτώσουν»

Τα απειλητικά τηλεφωνήματα προς τον Ρίκκο πριν την φυλάκιση του – «Θα σε … και μετά θα σε σκοτώσουν»

Δέχονταν τηλεφωνικές απειλές από αριθμό με απόκρυψη την περίοδο που μεσολάβησε από την καταδίκη μέχρι την φυλάκιση του ο τέως Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτη» το Σάββατο 04/03, το οποίο υπογράφει ο συνάδελφος Μανώλης Καλατζής αναφέρει πως η υπόθεση των απειλητικών τηλεφωνημάτων έχει καταγγελθεί από τον δικηγόρο του Ρ. Ερωτοκρίτου, Χρίστο Πουργουρίδη στην Αστυνομία ενώ ενήμερος είναι και ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου.

Συγκεκριμένα ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου στις 19 Φεβρουαρίου κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λεμεσού ότι δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα από απόκρυψη.

Μάλιστα, όπως ανάφερε στην καταγγελία του, ο άγνωστος που τηλεφωνήσουμε στο σπίτι του τις μεταμεσονύχτιες ώρες του έλεγε ότι μόλις θα πάει στη φυλακή «θα τον γ…και μετά θα τον σκοτώσουν».

Το τηλεφώνημα με το ίδιο περιεχόμενο επαναλήφθηκε και στις 26 Φεβρουαρίου ενώ όπως αναφέρεται  στο δημοσίευμα, τα τηλεφωνήματα έγιναν από την επαρχία Λευκωσίας.

Αξιό αναφοράς είναι και οι δυο επιστολές του κ. Πουργορίδη προς τον  υπουργό Δικαιοσύνης επισυνάπτονται αποσπάσματα από ποιήματα που είχε γράψει ο Χαράλαμπος Τσουρής. Όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του, στα ποιήματα αυτά αφήνεται να νοηθεί ότι απειλείται ευθέως ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου.

Μάλιστα, στις επιστολές του κάνει αναφορές και σε σχόλια αστυνομικών που έχουν γραφθεί σε σελίδα στο Faecbook εναντίον του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα.

Πάντως οι δυο επιστολές του κ.Πουργουρίδη φαίνεται πως εκ του αποτελέσματος δεν λήφθηκαν υπόψη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top