ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ουκρανή έκανε «κόλπα» σε 80χρονο – Η υπόθεση τους έφθασε μέχρι τα Δικαστήρια

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Ουκρανή έκανε «κόλπα» σε 80χρονο – Η υπόθεση τους έφθασε μέχρι τα Δικαστήρια

«Παντρέψου με… να σου καθαρίζω!»…

Γυναίκα από την Ουκρανία, που έφτασε στην Κύπρο το 2003, όπου σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», αρχικά ήρθε ως εποχιακή γεωργική εργάτρια, ενώ στην συνέχεια της δόθηκε άδεια εργασίας ως οικιακή βοηθός, το 2012 τέλεσε γάμο με 80χρονο συμπατριώτη μας και υπέβαλε αίτηση για άδεια εργασίας ως σύζυγος ευρωπαίου πολίτη.

Ο 80χρονος, παραδέχθηκε ότι, η πολύ νεότερή του Ουκρανή γυναίκα, την οποία παντρεύτηκε, έφευγε από το σπίτι το πρωί και επέστρεφε αργά το βράδυ, χωρίς να δίνει εξηγήσεις, κοιμούνταν σε διαφορετικά δωμάτια, ενώ ουδέποτε είχαν ερωτική επαφή.

Επίσης, ο 80χρονος ανέφερε ότι, αντιλαμβάνεται ότι ο σκοπός που αυτή τον παντρεύτηκε είναι για να εξασφαλίσει άδεια παραμονής στην Κύπρο, αφού έχουν και μεγάλη διαφορά ηλικίας, κάτι που καθιστούσε εξόφθαλμη την εικονικότητα του γάμου.

Ο γάμος των δύο, τελέσθηκε υπό το μικροσκόπιο της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και έγινε επιτόπια εξέταση της οικίας όπου θα διέμεναν στο Παραλίμνι.

«Ο γάμος έγινε μετά από προτροπή της Ουκρανής» αναφέρει ο 80χρονος, «με αντάλλαγμα να με φροντίζει και να μου καθαρίζει το διαμέρισμα», συμπληρώνει.

Η υπόθεση έφθασε μέχρι το Διοικητικό Δικαστήριο, όπου προσέφυγε η Ουκρανή, προσβάλλοντας την απόφαση με την οποία ο γάμος της κηρύχθηκε εικονικός και περαιτέρω με την οποία καλείτο να εγκαταλείψει την Κύπρο.

Μελετώντας τον φάκελο της υπόθεσης, το Δικαστήριο, επικύρωσε την απόφαση της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για κήρυξη του γάμου ως εικονικού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top