ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Διευθυντής πήρε παιδιά Δημοτικού για να μαζέψουν αγρέλια – Δεν άντεξε και ούρησε μπροστά τους! – Τα είδαν «όλα» τα παιδιά

ΚΥΠΡΟΣ: Διευθυντής πήρε παιδιά Δημοτικού για να μαζέψουν αγρέλια – Δεν άντεξε και ούρησε μπροστά τους! – Τα είδαν «όλα» τα παιδιά

Σοβαρή καταγγελία έφτασε σε αρμόδιο του Υπουργείου Παιδείας για την απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά διευθυντή δημοτικού σχολείου.

 Για να μαζέψουν αγρέλια πήρε επτά μαθητές της έκτης τάξης του δημοτικού σχολείου ο διευθυντής.

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης», ο διευθυντής προφασιζόμενος καθάρισμα εκκλησίας της περιοχής, πήρε επτά μαθητές και τους οδήγησε στον χώρο για να του μαζέψουν αγρέλια, την Δευτέρα 13/3.

Σε κάποια φάση μάλιστα κατέβασε το παντελόνι του για να ουρήσει, μπροστά στα παιδιά, με αποτέλεσμα να δουν οι μικροί τα γεννητικά του όργανα και τα οπίσθιά του. 

Ένας από τους μαθητές, δεν άντεξε το «θέαμα» και έφυγε για να επιστρέψει στο σχολείο του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο υπάρχουν πολλοί απότομοι βράχοι και ψηλή άγρια βλάστηση, με τον κίνδυνο να καραδοκούν φίδια.

Όταν το γεγονός έφτασε στα αυτιά των γονιών, ο διευθυντής του δημοτικού είπε πως δεν ούρησε μπροστά στα παιδιά και πως του έπεφτε το παντελόνι.

Προσπάθησε, παράλληλα, να πείσει του μαθητές της Στ’ τάξης πως δεν έγινε κάτι το σοβαρό! 

Αργότερα, πήγε στην εργασία της προέδρου του συνδέσμου γονέων του σχολείου, αλλά και στην οικία της ταμία για να τους πει πως δεν έγιναν έτσι τα γεγονότα. 

Την Πέμπτη 16/3, όμως, παραδέχθηκε την συμπεριφορά του και τις πράξεις του, ισχυριζόμενος προβλήματα υγείας που τον καθιστούσαν ανίκανο να συγκρατήσει την ανάγκη του.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής, είναι σύνηθες γεγονός για αυτόν να ουρεί σε δημόσιους χώρους καθώς το κάνει και όταν παίρνει τον σκύλο του για βόλτα. 

Σύμφωνα με την καταγγελία του Συνδέσμου Γονέων του Περιφερειακού Δημοτικού Σχολείου, δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι παρόμοιο συμβαίνει καθώς το ίδιο έπραξε και με μαθητές της Δ τάξης, τους οποίους εν ώρα μαθήματος (Τέχνη) τους πήρε σε γειτονικό χωράφι για να μαζέψουν αγρέλια, αλλά και μαθητές της Α τάξης εν ώρα μαθήματος Μουσικής για να μαζέψουν αγριόχορτα! 

Ο σύνδεσμος γονέων, καταγγέλει τον διευθυντή εγείροντας σοβαρά ζητήματα για την ασφάλεια των μικρών παιδιών καθώς μετακινούνταν από το σχολείο τους χωρίς σοβαρή επίβλεψη. 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top