ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άντρας δεν γνώριζε που μένει η σύζυγός του – Δεν θυμόταν ούτε καν την ημερομηνία του γάμου τους

ΚΥΠΡΟΣ: Άντρας δεν γνώριζε που μένει η σύζυγός του – Δεν θυμόταν ούτε καν την ημερομηνία του γάμου τους

Πολύ ορθά φαίνεται ότι οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και εν τέλει ο υπουργός Εσωτερικών αποφάνθηκαν ότι ο συγκεκριμένος γάμος, ήταν εικονικός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχείου που τέθηκαν ενώπιων του Δικαστηρίου και όπως τα παραθέτει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», κατά την διενέργει έρευνας για τη γνησιότητα του γάμου, διαπιστώθηκε ότι, οι δηλώσεις των αιτητών (ζεύγους) ως προς τις συνθήκες της γνωριμίας τους ήταν αντιφατικές, ενώ υπήρξαν και ανακρίβειες ως προς την ημερομηνία του γάμου τους, την οποία ο σύζυγος δεν θυμόταν.

Να σημειωθεί ότι ο άντρας καταγόταν από την Κένυα ενώ είχε βρετανική υπηκοότητα, ενώ η γυναίκα καταγόταν επίσης από την Κένυα. Επίσης να αναφερθεί ότι, ο σύζυγος είναι μόνιμος κάτοικος Βρετανίας και στην Κύπρο έρχεται περιστασιακά.

Σε προηγούμενο έλεγχο, οι αιτητές, είχαν επί του ίδιου θέματος δώσει διαφορετική εκδοχή, ενώ ο σύζυγος αγνοούσε και τη διεύθυνση διαμονής του συζύγου.

Άξιο αναφοράς είναι πως, το 2010, η γυναίκα από την Κένυα, είχε αιτηθεί στις Αγγλικές Αρχές για μόνιμη παραμονή στην χώρα, αλλά το αίτημα της απορρίφθηκε λόγω του ότι οι αιτητές δεν έπεισαν για την πρόθεσή τους να ζήσουν μαζί ως ζευγάρι, αλλά ούτε και για τη συμβίωσή τους, ενώ ήταν σαφείς οι προθέσεις τους για το μέλλον τους ως προς τη διαμονή τους.

Ο άντρας, είχε αναφέρει ότι δεν επιθυμούσε να μείνει στην Κύπρο αλλά στην Αγγλία λόγω της προσπάθειάς του για εξεύρεση δουλειάς, ενώ είχε πει πως στην Αγγλία είχε και τέσσερα παιδιά από σχέση που διατηρούσε στη χώρα, εις γνώση της αιτήτριας.

Όταν όμως ρωτήθηκε για περεταίρω εξηγήσεις από το δικαστήριο, αυτός ανάφερε απλά ότι δεν ήθελε να εμπλακούν άλλα άτομα στις υποθέσεις του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top