ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Της έσπασε την μύτη και το δόντι γιατί του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Της έσπασε την μύτη και το δόντι γιατί του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Απίστευτο ξέσπασμα αγριότητας σε βάρος γυναίκας από 27χρονο συμπολίτη μας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη» (23/05), το εν λόγω άτομο κτύπησε με το χέρι στο πρόσωπο γυναίκα, με αποτέλεσμα αυτή να πέσει κάτω και να υποστεί κάταγμα ρινός και απώλεια δοντιού.

Κι όλα αυτά, επειδή του έκανε παρατήρηση να μην αφήνει ελεύθερο τον σκύλο του ράτσας American Staffordshire Terrier.

Τελικά ο δράστης καταδικάστηκε τη Δευτέρα (22/05) σε φυλάκιση δυο μηνών για το αδίκημα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της συναδέλφου Σόφης Ορφανίδου, η δικαστής του Επαρχικού Δικασητρίου Λευκωσία, Σοφία Κλεόπα, επιβάλλοντας την ποινή ανέφερε ότι «τέτοια απαραδέκτη συμπεριφορά κατά αθώων νομοταγών πολιτών, οι οποίοι αναμένουν ότι θα μπορούν να περπατούν με ασφάλεια στους δημόσιους δρόμους, δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή».

Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον Μάρτιο του 2015. Αρχικά το θύμα της επίθεσης συναντήθηκε με τον τότε 25χρονο στην λεωφόρο Κένεντι στη Λευκωσία. Μόλις η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ο κατηγορούμενος συνόδευε τον σκύλο του ράτσας American Staffordshire Terrier χωρίς αυτός να φέρει λουρί, αντέδρασε. Ένεκα φοβίας του φώναξε να δέσει τον σκύλο αλλιώς θα καλούσε την Αστυνομία.

Μετά από λίγα λεπτά τα δυο πρόσωπα συναντήθηκαν πάλι στην οδό Αγάπης και τότε ο 25χρονος κινήθηκε προς το μέρος της και τη κτύπησε προκαλώντας της τα τραύματα που σημειώσαμε. Την εξύβρισε, μάλιστα, χυδαία.

Αυτόπτης μάρτυρας επιχείρησε να επέμβει και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά ο δράστης διέφυγε. Εντοπίστηκε δυο ημέρες αργότερα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top