ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών ο Κύπρος Κυπριανού – Αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα

Νέος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών ο Κύπρος Κυπριανού – Αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα

Ο Κύπρος Κυπριανού νέος Αν. Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ο Κύπρος Κυπριανού αναλαμβάνει επισήμως από τις 27 Μαΐου, τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης αφυπηρετεί από τη Δημόσια Υπηρεσία. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΣ, η αλλαγή της σκυτάλης έγινε την Παρασκευή 26/5, κατά τη διάρκεια σεμνής τελετής στο Υπουργείο Εσωτερικών, στην παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών Κωνσταντίνου Πετρίδη.

Παρέστησαν επίσης το σύνολο των Διευθυντών Τμημάτων και Υπηρεσιών του ΥΠΕΣ και οι συνεργάτες  του Γραφείου του Υπουργού και του Γραφείου του Γενικού Διευθυντή.

Ο κ. Κύπρος Κυπριανού διετέλεσε Διευθυντής του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού και Προϊστάμενος Διοίκησης Προεδρίας, στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
Γεννήθηκε στη Λευκωσία, είναι παντρεμένος και έχει 2 κόρες. Είναι κάτοχος πτυχίου Νομικής, έχει επιτύχει στις εξετάσεις του Νομικού Συμβουλίου και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα MSc Industrial Relations and Personnel Management του London School of Economics and Political Science. Έχει παρακολουθήσει διάφορα προγράμματα επιμόρφωσης/κατάρτισης.
 
Διορίστηκε στη Δημόσια Υπηρεσία το 1982 και υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις.  Το 2004-2008 διετέλεσε Διευθυντής του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Το 2008 διορίστηκε Διευθυντής του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Προσωπικού.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top