LIFESTYLE

Νανά Καραγιάννη: Συγκλονίζουν τα λόγια αγαπημένης της φίλης – «Γιατί Νανού μου; Μάλλον πλάκα μου κάνεις!»

Νανά Καραγιάννη: Συγκλονίζουν τα λόγια αγαπημένης της φίλης – «Γιατί Νανού μου; Μάλλον πλάκα μου κάνεις!»

Το μεσημέρι της Τρίτης,27/6 έμελλε να είναι και το τελευταίο για την Νανά Καραγιάννη. Το χαρούμενο κορίτσι της τηλεόρασης, «έφυγε» από τη ζωή νικημένη από την νευρική ανορεξία. Η δημοσιογράφος για χρόνια πάλευε με την νόσο, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό της ήταν καλοί της φίλοι και άνθρωποι που η ίδια επέλεξε να είναι συνοδοιπόροι  στον γολγοθά που περνούσε. Σήμερα, η είδηση του θανάτους της σκόρπισε θλίψη σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν θα συναντήσουν ξανά την Νανού τους, όπως την αποκαλούν.

Μια από της καλές της φίλες, η Αφροδίτη Υψηλάντη, θέλησε να αποχαιρετήσει την φίλη της και μέσω Facebook. Ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία και στην λεζάντα έγραψε τα εξής: «Νανού…. Νανού…Νανού… Με κορόιδεψες πάλι… Δεν το πιστεύω ότι δεν θα σε ξαναδώ…. Γιατί μπουμπούκα μου; Ποιος θα μου λέει τα ψεματάκια σου “Ναι έφαγα βρε…Μην ανησυχείς…. Ναι πήρα τα χάπια μου…Μην ανησυχείς… ” Ολο “ναι” μου έλεγες και νόμιζες πως σε πίστευα… Αυτό σε ευχαριστούσε… Και τώρα; Ποιος θα με κοροιδεύει? Ποιος θα μου φέρνει το φρέσκο τσουρεκάκι απ΄το φούρνο, γιατί όπως έλεγες “εγώ με άδεια χέρια δεν έρχομαι σπίτι σου”; Γιατί Νανού μου;  Μάλλον πλάκα μου κάνεις… Έτσι δεν είναι;  Θα σε βρω και θα τα “πούμε” από κοντά…. Ησουν μοναδική ψυχή… Ησουν η φίλη που όλες ήθελαν να είχαν δίπλα τους…  Και κει που πας να προσέχεις ή μάλλον,να τους προσέχεις! Ματάρες μου, καλό δρόμο».

Δείτε την σχετική ανάρτηση: 

 

 

Από PeopleGreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top