ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει με φόρα η Ομόνοια… για την τρίτη σερί νίκη! (γράφημα ενδεκάδας)

Πάει με φόρα η Ομόνοια… για την τρίτη σερί νίκη! (γράφημα ενδεκάδας)

Η Ομόνοια φιλοξενεί σήμερα Σάββατο(28/10 – 18:00) την Ανόρθωση, με τους «πράσινους» να έχουν στόχο μόνο την νίκη για να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα.

Το «τριφύλλι» μετά τις δύο σερί νίκες με ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα αντίστοιχα άρχισε να αποκτά μια δυναμική και αέρα ψυχολογίας, και με ενδεχόμενη επιτυχία στο σημερινό ματς κόντρα στην «Κυρία» αυτό θα ανεβάσει περαιτέρω το πρεστίζ και την αυτοπεποίθηση της ομάδας του Πάμπου Χριστοδούλου.

Οι δύο νίκες στο πλαίσιο της 8ης και 9ης αγωνιστικής σίγουρα δεν συνοδεύτηκαν με καλή εμφάνιση, και η Ομόνοια στον απογευματινό αγώνα θα ψάξει να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου που σε αυτή την περίπτωση για το «τριφύλλι» είναι καλή απόδοση και παράλληλα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στα μάτια των οπαδών του.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πάμπου Χριστοδούλου αναμένεται να δούμε σχηματισμό με 4-2-3-1 στον αγωνιστικό χώρο και με δεδομένη την απουσία του Μαδούρο, το «τριφύλλι» θα παραταχθεί με κάποιες αλλαγές στο ρόστερ.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο τεχνικός της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την «Κυρία» είναι με τους Φελτχούιζεν κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Καντέ (αριστερά), Κατελάρης και Φαμπρίσιο (κεντρικοί αμυντικοί) και Τζαϊλσον (δεξία).

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής η απουσία του Μαδούρο και η επιστροφή του Γκονζάλες από την τιμωρία ίσως φέρει κάποιες διαφοροποιήσεις. Ο Μαργκάσα αναμένεται να αγωνιστεί δίπλα στον Άλεξ Σοάρες σαν «κόφτες» και πιο μπροστά τους σαν επιτελικός μέσος θα πάρει θέση ο Κανού.

Στην επιθετική γραμμή στο ένα «φτερό» ίσως έχουμε την επιστροφή του «χρυσού» σκόρερ στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, Λεάντρο Γκονζάλες, ενώ  μετά από αρκετό καιρό ο Δημήτρης Χριστοφή ίσως πάρει φανέλα βασικού.

Στην κορυφή της επίθεσης για άλλη μια φορά αναμένεται να αγωνιστεί ο Ματ Ντάρμπισαιρ, ο οποίος εύχεται μετά το γκολ που σημείωσε κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα να του δώσει την δυναμική για να συνεχίσει το έργο του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top