ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Amber Alert: Εξαφάνιση σχολίων στο προφίλ της ΠΑΕ Ολυμπιακός! (pics)

Amber Alert: Εξαφάνιση σχολίων στο προφίλ της ΠΑΕ Ολυμπιακός! (pics)

Μία περίπου ώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι στη Λεωφόρο, πάνω από 350 οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν κάνει τον κόπο να σχολιάσουν στην ανάρτηση της ΠΑΕ στο facebook, ωστόσο όλα τα σχόλια με εξαίρεση λιγότερα από 10 ακόμη… αναζητούνται!

Η επικοινωνιακή τακτική της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν είναι καινούργια, αλλά παλιά και… αγαπημένη: όποιος δεν είναι «μαζί μας» πέραν καμίας αμφιβολίας και αμφισβήτησης, είναι μονάχα «εναντίον μας».

Το ίδιο φυσικά ισχύει για όλους όσους τολμούν να ασκήσουν την παραμικρή υποψία κριτικής στις αποφάσεις και τις τακτικές της «ερυθρόλευκης» διοίκησης και εννοείται πως δεν υπάρχει… εξαίρεση για τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Πάρα πολλοί εξ αυτών, το βράδυ της Κυριακής και μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα από τον Παναθηναϊκό, αποφάσισαν να κάνουν κάποιο σχόλιο στο προφίλ του συλλόγου στο facebook, κάτω από την ανάρτηση του αγώνα.

Να πουν τη γνώμη τους για τη φετινή ομάδα, να πουν τη γνώμη τους για το τι ή ποιος φταίει για ακόμη μια ήττα σε ντέρμπι, για ακόμη μια κακή εμφάνιση.

Συνολικά, μόλις μια ώρα μετά το τελικό σφύριγμα στη Λεωφόρο, πάνω από 350 οπαδοί είχαν… δοκιμάσει να κάνουν κάποιο σχόλιο. Ωστόσο, οι administrators της ΠΑΕ, είχαν διαφορετική άποψη.

Τα μόνα σχόλια που μπορούσε όντως να διαβάσει κάποιος ήταν λιγότερα από 10 και από αυτά που το γραφείο επικοινωνίας της ΠΑΕ μάλλον χαρακτηρίζει ως ακίνδυνα.

Σε όλα τα υπόλοιπα, είχε πέσει -όχι μαχαίρι- αλλά… πυρηνική βόμβα. Αξιοσημείωτο είναι ότι ορισμένοι αργότερα σχολίαζαν ακριβώς αυτό, ότι δηλαδή σβήνονται μαζικά σχόλια, ωστόσο και αυτά δεν έμειναν για πολύ στον «αέρα».

Αυτή είναι η εικόνα της ανάρτησης μια ώρα μετά, με μόλις 8 ορατά σχόλια, δύο εκ των οποίων αναρωτιούνται ακριβώς αυτό: «τι γίνεται, δεν μπορώ να διαβάσω όλα τα σχόλια».

Και βεβαίως όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονταν ότι όσο και να σχολιάσουν, όσο και να κριτικάρουν, ο μόνος που θα τους διαβάσει θα είναι ο… ταπεινός admin που θα έχει αναλάβει το έργο της εφαρμογής της «επικοινωνιακής πολιτικής».

Μετά την ολοκλήρωση της «πριονοκορδέλας», η εικόνα της ανάρτησης είχε κάπως έτσι…

Φυσικά, την επόμενη μέρα, είχαν μείνει στον «αέρα» μονάχα τα σχόλια «στήριξης», με τα αντίστοιχα… haha πάντως να είναι συνήθως περισσότερα από τα likes.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top