ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το μπλαζέ ύφος, ο εγωιστής Δώνης και όλα τα ενδιαφέροντα από τη διάσκεψη Τύπου (video)

Το μπλαζέ ύφος, ο εγωιστής Δώνης και όλα τα ενδιαφέροντα από τη διάσκεψη Τύπου (video)

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη Τύπου του προπονητή των «γαλαζοκιτρίνων», Γιώργου Δώνη, για τον αγώνα της Τετάρτης (1/11) κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, για τους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά:

Μετά το ματς με τον Εθνικό είπατε ότι αυτά που προσπαθούμε στην προπόνηση δεν μας βγαίνουν. Τι εννοούσατε; «Θα τοποθετηθώ διαφορετικά και θα μπω μετά την ουσία. Όταν γνωρίζουμε το παρελθόν ενός ανθρώπου και ως προσωπικότητα πολλές φορές βγάζουμε συμπεράσματα που είναι παντελώς άστοχα. Πρέπει να κοιτάμε το παρελθόν, αλλά εγώ ξέρω ποια έχω θετικά και ποια να προσπαθώ να βελτιώνω. Είμαι πάρα πολύ εγωιστής και ποτέ δεν αποδέχομαι στον εαυτό μου ότι κάτι δεν μπορώ να καταφέρω και σε όποια δουλειά έχω αναλάβει παλεύω για να τους πετύχω.

Στην τοποθέτηση που είχαν όλοι έχουν σταθεί στο πρώτο μέρος και και όχι στο δεύτερο μέρος. Πολλές φορές είναι και παιχνίδια δικά σας σε εισαγωγικά το πώς θέλουμε να μεταφέρουμε μία απάντηση. Ποτέ δεν είπα ότι αυτά που κάνουμε στην προπόνηση δεν βγαίνουν στο γήπεδο. Είπα δεν μπορώ να επιδράσω. Είχα πει στους παίκτες μου ότι για μένα όλα ξεκινούν από τον εγκέφαλο. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουμε την αίσθηση του φόβου και των μεγάλων παιχνιδιών και μας κάνει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 100%. Στο κυπριακό πρωτάθλημα δεν είναι έτσι. Μετά το παιχνίδι ήμουνα πάρα πολύ θυμωμένος γιατί αφήσαμε τον χρόνο να περνάει για ένα ακόμη ματς, για 55 λεπτά ήμασταν κακοί και μετά ότι ήρθαν τα ζόρια παίξαμε για 30 λεπτά. Όλα είναι ερεθίσματα. Είναι άλλο το ερέθισμα του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλος ο τρόπος παιχνιδιού.

Στο Champions League πρέπει να «καταστρέψεις» και να ψάξεις ευκαιρίες. Στο κυπριακό πρωτάθλημα πρέπει να δημιουργήσεις και αυτό δεν το έχουμε καταφέρει. Και φυσικά εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα κάνουμε μία πολύ καλή ομάδα που θα παίζει με μεγάλο πάθος και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Αυτή είναι η τοποθέτηση μου γύρω από τα δικά μου. Επειδή υπάρχει συναίσθημα, υπάρχουν κι αντιδράσεις. Ήμουν πολύ θυμωμένος με τους παίκτες μου».

Ποια είναι η προοπτική της ομάδας στο πρωτάθλημα; «Δεν νομίζω ότι βγήκε πρωταθλητής σε επτά ματς. Τι να σας πω με τον πρόεδρο πόσες φορές βρεθήκαμε; Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά και νομίζω τέλει Μαΐου θα δούμε ποιος θα είναι πρωταθλητής και θα παλέψουμε και για το πρωτάθλημα και για το κύπελλο».

Υπάρχει ύφος μπλαζέ με τις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ; «Συμφωνώ και πρέπει αυτό το ύφος το μπλαζέ θα πρέπει να το περιορίσουμε και να το διώξουμε. Και οι παίκτες και οι προπονητές είμαστε άνθρωποι και κάποτε βγαίνει χαλαρότητα και πρέπει να το βελτιώσουμε. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο κυριαρχίας και να μπορούμε να ελέγχουμε από το πρώτο λεπτό. Έχουμε όμως προβλήματα από τη αρχή της σεζόν και οι τραυματισμοί μας δημιουργούν πρόβλημα. Θα μπορούσαμε με αυτούς που έχουμε να παίξουμε καλύτερα. Όμως χάνουμε πολλούς παίκτες σε μεγάλα χρονικά διαστήματα και όταν επανέλθουν δεν θα είναι έτοιμοι και δεν μας δημιουργεί ισορροπία».

Η άμεση αντίδραση του ΑΠΟΕΛ μετά την πρόθεση παραίτησης του που την εκλάβατε; «Θεωρώ ότι και εγώ είμαι πιο έμπειρος από την προηγούμενη μου θητεία. Μπορεί να ήταν ο θυμός και η αντίδραση μου μετά το παιχνίδι αλλά ήξερα ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση θα με στηρίξουν. Πρέπει να ταρακουνηθούμε γιατί η στήριξη των παικτών, των προπονητών και του κόσμου είναι απαραίτητα. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη».

Ο Καρλάο και ο Βούρος είναι έτοιμοι. Ο Μιλάνοφ είναι άλλη ιστορία. Προς τιμή του έπαιζε με πόνους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά και με την άδεια της ομάδας επισκέφθηκε δυο ειδικούς γιατρούς στην Ευρώπη, σε Γερμανία και Ισπανία. Δυστυχώς μετά από 1,5 παιχνίδι που έπαιξε θα δούμε τι θα γίνει και τι θα αποφασίσουν οι γιατροί».

Δείτε το video:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Τρομερή δουλειά οι διασώστες-νοσηλευτές! Επανάφεραν 4 φορές οπαδό του Απόλλωνα...

Ενδοσχολικός σεκιούριτι διακινούσε ναρκωτικά σε μαθητές - «Ανίκανη η Αστυνομία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα»

Στο τελικό στάδιο η πρόσληψη 259 πυροσβεστών - Όσα είπε ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Δυο καραμπόλες στον αυτοκινητόδρομο: Η μία με 8 οχήματα – Τέσσερα πρόσωπα στο νοσοκομείο



ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top