ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πληρώνουν τις σπουδές τους με «καυτές» φωτογραφίες στο Instagram (photos)

Πληρώνουν τις σπουδές τους με «καυτές» φωτογραφίες στο Instagram (photos)

Τις απεριόριστες δυνατότητες που ανοίγει το Instagram για τις αιθέριες υπάρξεις που ξέρουν πως να προβάλλουν τα… προσόντα τους αποδεικνύουν με το παράδειγμά τους δύο δίδυμες αδερφές από την Αυστρία.

Οι δύο εικοσάχρονες καλλονές — η μελαχρινή Stephanie και η ξανθιά Julia — κερδίζουν αρκετά χρήματα από τις σελίδες τους στο Instagram ώστε να καλύπτουν τα αρκετά υψηλά έξοδα των σπουδών τους στη Νομική Σχολή της Βιέννης.

Τα δύο εντυπωσιακά κορίτσια προσφέρουν συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας μέσω των λογαριασμών τους στα social media. H online δημοφιλία τους, ωστόσο, οφείλεται κυρίως στις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζουν με μαγιό, σέξι εσώρουχα και εφαρμοστά φορέματα, οι οποίες έχουν εκτοξεύσει τον αριθμό των followers τους σε πάνω από 180.000 έκαστη.

Πιο συγκεκριμένα η Julia — που είναι… 10 λεπτά μεγαλύτερη — has έχει 194.000 ακόλουθους ενώ η Stephanie έχει 181.000.

Το παράξενο είναι ότι οι δύο πανέμορφες κοπέλες, που ζουν στην πόλη Μίστελμπαχ, βόρεια της αυστριακής πρωτεύουσας, ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν θεωρούσαν την εμφάνισή τους ως κάτι το ιδιαίτερο πριν ξεκινήσουν να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους online.

Όπως οι ίδιες λένε, όταν ήταν μικρές πολλά παιδιά τις κορόιδευαν για το αδύνατό τους σώμα, αλλά όταν άρχισαν να τρέφονται σωστά και να γυμνάζονται «μεταμορφώθηκαν» από ασχημόπαπα σε… κύκνους.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top