ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O πρώην αντιπρόεδρος της Συμμαχίας στο πλευρό του Νικόλα – Χαμόγελα και φιλικό κλίμα - VIDEO

O πρώην αντιπρόεδρος της Συμμαχίας στο πλευρό του Νικόλα – Χαμόγελα και φιλικό κλίμα - VIDEO

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Στέλιος Αμερικάνος, παρευρέθηκε στο εκλογικό επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου, μαζί με άλλους εκπροσώπους της Αυτόνομης Πρωτοβουλίας Πολιτών.

Του Τάσου Χριστοδούλου Σε φιλικό κλίμα, με χαμόγελα και εγκάρδιες χειραψίες, οι δυο πλευρές εγκαινίασαν και με επίσημο τρόπο τον διάλογο με φόντο τις Προεδρικές εκλογές. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος στην δημόσια τοποθέτηση του δήλωσε ότι, «με την Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών μας ενώνουν πολλά. Κοινές ανησυχίες και προβληματισμοί για το μέλλον, αλλά θεωρώ και κοινοί στόχοι και οράματα, για την Κύπρο και το λαό της. Έχουμε την ίδια ανησυχία για τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στο Κυπριακό, όπου έχουμε όχι μόνο την κατάρρευση της διαδικασίας, αλλά την κατάρρευση της πολιτικής που ακολουθείται τα τελευταία εννιάμισι χρόνια». Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας πρόσθεσε πως « σε ό,τι αφορά το κεφάλαιο της εσωτερικής διακυβέρνησης έχουμε συμφωνήσει να συνεχίσουμε τις επαφές με την Αυτόνομη Πλατφόρμα Πολιτών, με στόχο όσο το δυνατόν να καταλήξουμε σε κοινές προγραμματικές θέσεις και προτάσεις με την ελπίδα ότι θα έχουμε στο τέλος μια ολοκληρωμένη πρόταση διακυβέρνησης, η οποία θα προσφέρει εφαρμόσιμες ρεαλιστικές λύσεις, σε όλα τα προβλήματα που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία». Από πλευράς της Αυτόνομης Πρωτοβουλίας Πολιτών ο κ. Αμερικάνος σημείωσε ανάμεσα σε άλλα ότι, «το μήνυμα που βγαίνει σήμερα είναι ότι τον ερχόμενο Φεβρουάριο θα καταφέρουμε να μετουσιώσουμε σε πράξη την ελπίδα, την προσδοκία και την απαίτηση της κοινωνίας για να φέρουμε την αλλαγή». Δείτε το βίντεο:    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top