ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μίσος αστυνομικού για την εν διαστάσει σύζυγο – «Φύτεψε» ναρκωτικά στο αυτοκίνητό της

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μίσος αστυνομικού για την εν διαστάσει σύζυγο – «Φύτεψε» ναρκωτικά στο αυτοκίνητό της

Η δικαστική καταδίκη του αστυνομικού (παρακίνησε άλλο πρόσωπο να διακινήσει ναρκωτικά) που εκδιώχθηκε από το σώμα, ήταν προϊόν του μίσους που είχε για την πρώην γυναίκα του.

Ο ειδικός αστυφύλακας είχε προσπαθήσει να «φυτέψει» ναρκωτικά στο αυτοκίνητο της εν διαστάσει συζύγου του, θέλοντας να την παγιδεύσει και να την στείλει φυλακή. Αυτά σημειώνονται σε ρεπορτάζ της Σόφης Ορφανίδου στον «Πολίτη» (11/08). Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η όλη υπόθεση είχε σημειωθεί το 2012. Τότε που υπηρετούσε στην αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας. Θέλοντας να εκδικηθεί την γυναίκα του με την οποία είχαν διαφορές, παραβίασε το όχημά της που ήταν σταθμευμένο έξω από υπεραγορά στην οποία αυτή εργαζόταν και τοποθέτησε μέσα ναρκωτικά. Ακολούθως έστειλε γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο μέλους της ΥΚΑΝ, καλώντας το να κάνει έρευνα στο αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός του συνελήφθη, ωστόσο στην πορεία των ερευνών, οι συνάδελφοί του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και στο τέλος φόρεσαν στον ίδιο χειροπέδες. Μετά από πολύμηνη δικαστική διαδικασία, στον ειδικό αστυφύλακα επεβλήθη πρόστιμο 1.000 ευρώ αφού κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία ότι παρακίνησε άλλο πρόσωπο να τον προμηθεύσει με ναρκωτικά. Εκείνα που είχε «φυτέψει» στο αυτοκίνητο της πρώην... Το εν λόγω πρόσωπο μάλιστα κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας και κρίθηκε αξιόπιστος. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αστυνομικός παρακίνησε άλλο πρόσωπο να διακινήσει ναρκωτικά – Εξαναγκάστηκε σε παραίτηση    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top