LIFESTYLE

Ω καιροί ω ήθη: Κύπριος (πάλαι ποτέ) ανερχόμενο ταλέντο ποδοσφαίρου... τηλεοπτικό αστέρι σε ριάλιτι επιβίωσης - Προηγουμένως συμμετείχε σε ριάλιτι με sex - ΒΙΝΤΕΟ

Ω καιροί ω ήθη: Κύπριος (πάλαι ποτέ) ανερχόμενο ταλέντο ποδοσφαίρου... τηλεοπτικό αστέρι σε ριάλιτι επιβίωσης - Προηγουμένως συμμετείχε σε ριάλιτι με sex - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ποδοσφαιριστής που ξεχώριζε κάποτε με όλους να έλεγαν ότι θα γίνει μεγάλο αστέρι του Κυπριακού ποδοσφαίρου με πολλούς να τον κρίνουν ως τον νέο Μιχάλη Κωνσταντίνου της Εθνικής μας ομάδας από ότι φαίνεται επέλεξε μια νέα καριέρα για τον εαυτό του και έβαλε πλώρη για τα τηλεοπτικά πλατό αφού θα συμμετέχει για δεύτερη φορά σε ριάλιτι.

Ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα συμμετείχε σε ένα ριάλιτι το οποίο ονομαζόταν «Love Island» και το οποίο περιλάμβανε σκηνές όπου οι παίκτες καλούνταν να βγουν ραντεβού με άλλους που συμμετέχουν στο show με απώτερο σκοπό το sex.
Τώρα σε ριάλιτι επιβίωσης Συγκεκριμένα θα εμφανίζεται σε ριάλιτι του γνωστού σκανδαλοθηρικού τηλεοπτικού σταθμού της Βρετανίας ITV2. Το ριάλιτι που ονομάζεται «I’m a Celebrity Get… Me Out of Here » είναι ένα παιχνίδι στο στιλ του Survivor το οποίο οι παίκτες (που είναι όλοι διάσημοι) καλούνται να περάσουν δοκιμασίες. Δείτε βίντεο από την προηγούμενη σεζόν του ριάλιτι στο οποίο ο Αγγλοκύπριος θα συμμετέχει Ο Μιχάλης (Mike) Θαλασσίτης Ο Μιχάλης Θαλασσίτης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα ως επαγγελματίας στην Στίβενειτζ. Παρά το γεγονός ότι για αυτόν ακούγονταν τα καλύτερα λόγια οι προσδοκίες δεν επιβεβαιώθηκαν. Συγκεκριμένα βρήκαμε στο διαδίκτυο να λένε για αυτόν ότι αυτά που έδειξε όταν έπαιξε για την εθνική Ελπίδων είναι ότι «έχει το στιλ του Μιχάλη Κωνσταντίνου όμως είναι πιο ελαφρύς και μπορεί να παίξει και στην περιφέρεια της επίθεσης». Χαρακτηριστικό είναι ότι πολλές από τις ελπίδες μας για ένα νέο επιθετικό στο στιλ του Μιχάλη. Προσδοκία όμως που ποτέ δεν έγινε πραγματικότητα ούτε για τον Θαλασσίτη αλλά ούτε και για άλλους που πέρασαν από την Εθνική Ελπίδων. Ο Μαικ παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε από την Στίβενειτζ μέσα σε 6 χρόνια άλλαξε 14 ομάδες το οποίο με αυτό τον τρόπο τον κράτησε πίσω από την καριέρα του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top