ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αφεντικό της «αιώνιας» πόλης η Ρόμα! (video)

Αφεντικό της «αιώνιας» πόλης η Ρόμα! (video)

Η Ρόμα «χτύπησε» δύο φορές στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου του ντέρμπι της Αιώνιας Πόλης κόντρα στην Λάτσιο, επικράτησε με 2-1 και παραμένει ζωντανή στη «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Xωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της αποψινής αναμέτρησης στο κατάμεστο «Ολίμπικο» της Ρώμης (και παράλληλα πρώτο ντέρμπι της μετά-Φραντσέσκο Τότι εποχής), με τους «Τζιαλορόσι» πάντως ανώτερους και τον Κώστα Μανωλά να δεσπόζει στην οπισθοφυλακή τους, ενώ οι προσπάθειες των Ράντζα Ναϊνγκολάν (10′), Έντιν Τζέκο (20′, 35′), Κέβιν Στρούτμαν (30′, 40′), Αλεξάνταρ Κολάροφ (43′) δεν βρήκαν στόχο.

Η ομάδα του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκι μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό είχε ήδη πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Ντιέγκο Περότι να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο 49′, στην 100η του εμφάνιση στην Serie A, και τον Ράντζα Ναϊνγκολάν να παραβιάζει την εστία του Θωμά Στρακόσα με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή τέσσερα λεπτά αργότερα (2-0).

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν κατέθεσαν τα όπλα και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 72ο λεπτό, όταν καταλογίστηκε πέναλτι από τον Τζιανλούκα Ρόκι με χρήση του VAR στο χέρι του Κώστα Μανωλά μέσα στην μεγάλη περιοχή του Άλισον και ο Τσίρο Ιμόμπιλε το εκτέλεσε εύστοχα, «γράφοντας» το 2-1, το οποίο όμως έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του 185ου «Derby della Capitale».

Με την αποψινή εντός έδρας νίκη της, η Ρόμα έφτασε τους 30 βαθμούς έπειτα από 13 αγωνιστικές στο ιταλικό πρωτάθλημα (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, το αναβληθέν με την Σαμπντόρια στην Γένοβα), δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Νάπολι, η οποία υποδέχεται την Μίλαν το βράδυ, ενώ η Λάτσιο του Σιμόνε Ιντσάγκι παρέμεινε στους 28 πόντους, επίσης σε 12 αναμετρήσεις.

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top