ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συντριβή στο ΓΣΠ, αλλά ελπίδες υπάρχουν (photos)

Συντριβή στο ΓΣΠ, αλλά ελπίδες υπάρχουν (photos)

Ο ΑΠΟΕΛ δεν τα κατάφερε καθόλου καλά απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο ΓΣΠ, αφού ηττήθηκε με το διόλου τιμητικό 0-6, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Καρίμ Μπενζεμά να βρίσκονται σε απίθανο βράδυ. Πάντως, οι ελπίδες για το σύνολο του Γιώργου Δώνη παραμένουν, αφού η Ντόρτμουντ έχασε μέσα στο Βεστφάλεν από την Τότεναμ με 1-2, με ανατροπή.

Έτσι, για το Europa League, ο αρχάγγελος θα «παλέψει» στη τελευταία αγωνιστική να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Γερμανούς που αγωνίζονται μέσα στο «Μπερναμπέου».

Ο ΑΠΟΕΛ για περίπου ένα εικοσάλεπτο κατάφερε να κοιτάξει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του στα μάτια, όμως όταν δέχθηκε το πρώτο γκολ (23΄) από τον Μόντριτς τα φώτα πραγματικά «έσβησαν» και ο ΑΠΟΕΛ έδειχνε ένα γενικό μπλακ – αούτ.

Το παιχνίδι:

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι χάνοντας μάλιστα στο 2ο λεπτό μια αρκετά καλή ευκαιρία με τον Ρονάλντο να κάνει το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Πέρεθ και τον Ισπανό τερματοφύλακα να λέει όχι στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι.

Ισορρόπησε ο ΑΠΟΕΛ αλλά..

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη στην συνέχεια του παιχνιδιού κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα δείχνοντας να μην «μασάει» στον αγώνα, και προσπάθησε σε 2-3 περιπτώσεις να βγει με καλές προϋποθέσεις μπροστά για να δημιουργήσει καταστάσεις στην εστία του Κασίγιας.

Υπεροχή και μονόλογος…

Από ένα σημείο του αγώνα και έπειτα η Ρεάλ άρχισε να ανακτά την υπεροχή και τον ρυθμό του αγώνα κάνοντας πιο αισθητή την παρουσία της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 18ο λεπτό μάλιστα ο Ρονάλντο έχασε μια καλή ευκαιρία κάνοντας σουτ εκτός περιοχής μετά από πάσα του Καρίμ Μπενζεμά.

Με Μόντρις… άρχισε η βροχή!

Στο 23ο λεπτό ο Κροάτης μέσος των Μαδριλένων κατάφερε να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του. Συγκεκριμένα ο Βινίσιους προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα αυτή πήγε στα πόδια του Μόντριτς, έκανε το σουτ το οποίο κατέληξε για πρώτη φορά στο πλεκτό του Ναουζέτ Πέρεθ.

«Εφιαλτικό» δίλεπτο…

Στο 39ο λεπτό η Ρεάλ κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της, αυτή την φορά με τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος επιθετικός των Ισπανών, πήρε μια κάθετη πάσα, βρέθηκε φάτσα μπροστά από τον Πέρεθ και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-0. Πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Γάλλου, ο Νάτσο μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε την προβολή «καθαρίζοντας» ουστιαστικά το παιχνίδι αφού έκανε το 3-0.

Τέταρτο γκολ και ημίχρονο

Λίγο πριν κλείσει το πρώτο μέρος, η Ρέαλ Μαδρίτης είχε φυλαγμένος στο τσεπάκι της άλλο ένα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην κόντρα επίθεση με τον Μπενζεμά, με τον Γάλλο επιθετικό να διπλασιάζει τα τέρματα του και παράλληλα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο πρώτο μέρος στο 4-0.

5-0 και διαστάσεις θριάμβου…

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο έτσι ξεκίνησε και στο δεύτερο η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ποδοσφαιριστές του Ζινεντίν Ζιντάν στο 49ο λεπτό βγήκαν στην επίθεση, και μετά από σέντρα του Μαρσέλο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα του κάνοντας το 5-0.

Χωρίς σταματημό η «Βασίλισσα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα πέντε γκολ δεν της φάνηκαν αρκετά, και 5λεπτά αργότερα (54λεπτό) με τον Πορτογάλο σταρ της, που ακούει στο όνομα, Κριστιάνο Ρονάλντο, γράφοντας και το τελικό σκορ του αγώνα 6-0.

Κατέβασε ρυθμούς…

Οι φιλοξενούμενοι με το προβάδισμα υπέρ τους κατέβασαν στην κυριολεξία τον διακόπτη, δεν επέτρεψαν στον ΑΠΟΕΛ να γίνει απειλητικός, διατηρώντας με σχετική ευκολία το σοβαρό προβάδισμα και το σκορ που διαμόρφωσαν με τα γκολ του Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μόντρις και Νάτσο

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ (Δώνης): Πέρεθ, Βούρος, Ρουέδα, Καρλάο, Λάγο, Moράις (66′ Εμπεσίλιο), Βινίσιους (59′ Φαρίας), Ζαχίντ, Σαλάι (60′ Εφραίμ), Αλωνεύτης, Ποτέ.

Ρεάλ Mαδρίτης (Ζιντάν): Κασίγια, Καρβαχάλ, Νάτσο, Βαράν, Μαρσέλο (59′ Ερνάντες), Κρος (59′ Σεμπάλος), Μόντριτς, Λούκας, Ασένσιο, Ρονάλντο, Μπενζεμά (64′ Μαγοριάλ).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top