ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tεράστια επιτυχία στο «Οcean Basket All Stars»… και η μεγάλη έκπληξη! (video)

Tεράστια επιτυχία στο «Οcean Basket All Stars»… και η μεγάλη έκπληξη! (video)

Σε διάσκεψη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, στις 12 μ.μ., στο Ocean Basket, η εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της χρονιάς που ολοκληρώνεται τώρα, κατά την οποία στήριξε 48 ποδοσφαιρικές ακαδημίες και 4.621 νέους ποδοσφαιριστές.

Tο πρόγραμμα Ocean Basket All Stars για το 2018 ξεκινάει τώρα με 78 ακαδημίες και κοντά στους 10.000 μελλοντικούς ποδοσφαιρικούς Αστέρες. Με το πρωτοποριακό πρόγραμμα Ocean Basket All Stars, η Ocean Basket εδραιώνει την παρουσία της στον αθλητισμό, στηρίζοντας τους μελλοντικούς ποδοσφαιρικούς Αστέρες, τα παιδιά, με Σύστημα Ανάπτυξης και Ανταμοιβής, για τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες.  Ο στόχος της εταιρείας είναι να χτίσει μια διαχρονική σχέση με τις ακαδημίες και να βοηθήσει στη συγκέντρωση όλου του απαραίτητου εξοπλισμού.

Εκ μέρους των Ακαδημιών στο πάνελ μίλησε ο ιδιοκτήτης της Ακαδημίας Camp 21 Γιώργος Παναγή ο οποίος ευχαρίστησε τα Ocean Basket για την συνεργασία τους. Επίσης αξίζει να αναφερθεί ότι τους μικρούς ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Στυλιανός Σάββα της Ακαδημίας Galaxy ο οποίος εξέφρασε την μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο, ευχαριστώντας κι αυτός με την σειρά του εστιατόρια Ocean Basket.

Στο τέλος και λίγο πριν κλείσει η διάσκεψη τύπου υπήρξε και μία ανακοίνωση – έκπληξη. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης πρόεδρος του Φιλανθρωπικού οργανισμού «Γκολ στην ζωή» ανέβηκε στο πάνελ και κήρυξε την έναρξη της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της για το 2018 με τον σύνδεσμο «Γκολ στη Ζωή».

Η συνεργασία όπως έγινε γνωστό αρχίζει στις 29 Νοεμβρίου και θα έχει πολύπλευρο χαρακτήρα. Τόσο ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης όσο και ο Γιώργος Πιτσιλλής εκ μέρους των Ocean Basket εξέφρασαν την σιγουριά τους ότι η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top