ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με φόρα και με το μάτι να «γυαλίζει» κόντρα στην ΑΕΛ (γράφημα ενδεκάδας)

Με φόρα και με το μάτι να «γυαλίζει» κόντρα στην ΑΕΛ (γράφημα ενδεκάδας)

 

Η Ανόρθωση είναι έτοιμη να υποδεχθεί την ΑΕΛ στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής έχοντας ως μεγάλο στόχο φυσικά τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών, που θα την κρατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας για ακόμη μια αγωνιστική.

Ρεπορτάζ: Πάνος Λάρκος
Επιμέλεια:Παναγιώτης Τούμπας

Ναι μεν η «Κυρία» διατηρεί ένα καλό σερί αποτελεσμάτων και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο κανείς από την ομάδα της Αμμοχώστου δεν υιοθετεί τον τίτλο του φαβορί στον σημερινό αγώνα, και αναγνωρίζουν ότι για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα κάλουνται όλοι να υπερβάλουν εαυτό.

Ο Ρόνι Λέβι όλες τις προηγούμενες μέρες φρόντισε να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του έτσι ώστε να παρουσιαστεί με την απόλυτη σοβαρότητα, πειθαρχεία και συγκέντρωση για να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Οι οδηγίες που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Ισραηλινός τεχνικός είναι να αξιοποιήσουν την ταχύτητα τους από τα άκρα, την δημιουργικότητα του Ράγιος και την αποτελεσματικότητα του Καμαρά έτσι ώστε να σπάσουν την πολύ καλή και συμπαγή μεσαία και αμυντική γραμμή του αντιπάλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλες τις προηγούμενες μέρες ο Ρόνι Λέβι καθόταν σε «αναμέννα» κάρβουνα αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Πράνιτς, ο Σιντέλνφελντ και ο Μπανταλόφσκι ήταν αμφίβολοι για το ντέρμπι. Τελικά ο Ισραηλινός τεχνικός είδε και τους τρεις προαναφερόμενους να προπονούνται κανονικά στην τελευταία προπόνηση και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Ο Λέβι στον σημερινό αγώνα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Αρούς κάτω από τα δοκάρια.

Στην αμυντική γραμμή αναμένεται να πάρουν θέση ο Σιβού(δεξία) και ο Πράνιτς (αριστέρα) στα άκρα της άμυνας, και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Ντουγκλάο και Σίντελφελντ.

Στην μεσαία γραμμή ο Γκάντσεφ και ο Βίκτορ θα είναι οι δύο ανασταλτικοί μέσοι, με τον Οικονομίδη φυσικά να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Την τριάδα του κέντρου θα συμπληρώσει ο Ράγιος ο οποίος θα πάρει τον γνωστό ρόλο του 10αριού.

Από εκεί και πέρα στην επίθεση τα δύο «φτερά» αναμένεται να τα καλύψουν ο Αμπντουλάγιεφ και ο Παλάνγκα και στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση ο ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Φυσικά αν δούμε κάποια αλλαγή στην επιθετική γραμμή, αυτή θα είναι με τον Καλό να παίρνει φανέλα βασικού στην θέση του Αμπντουλάγιεφ.

Δυναμικό παρόν ο κόσμος…

Ο κόσμος της «Κυρίας» αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τα συνεχόμενο θετικά αποτελέσματα και το γεγονός ότι η Ανόρθωση παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών των οπαδών της “Κυρίας” που θέλουν να στηρίζουν σε κάθε αγώνα και κάθε βδομάδα την ομάδα τους.

Στο αποψινό ντέρμπι αναμένεται να δώσουν το παρόν τους κοντά στους 6.000 φίλους της «Κυρίας» και με την δυναμική τους στήριξη θα προσπαθήσουν να σπρώξουν κι αυτοί με την σειρά τους του συγκρότημα του Λέβι προς την πολυπόθητη νίκη.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top