ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα πλάνα του Μπαλταζάρ για το «διπλό» στο «ΠΑΠ» (γράφημα ενδεκάδας)

Τα πλάνα του Μπαλταζάρ για το «διπλό» στο «ΠΑΠ» (γράφημα ενδεκάδας)

Η ΑΕΛ θα ταξιδέψει το απόγευμα του Σαββάτου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Μπρούνο Μπαλταζάρ όλες αυτές τις μέρες μέσα από τις προπονήσεις έδειξαν να «διψούν» για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Ανόρθωση, για να φύγουν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το «διπλό», συνεχίζοντας το θετικό σερί τους.

Το συγκρότημα του Μπρούνο Μπαλταζάρ γνωρίζει αρκετά καλά τις δυσκολίες ενός τέτοιου παιχνιδιού, όμως είναι έτοιμο να πάει με την απόλυτη σοβαρότητα, πειθαρχεία με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα σε μια ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση την φετινή χρόνια που δείχνει να είναι ικανή για τα πάντα.

Σίγουρα μια επιτυχία απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος θα εκτοξεύσει κι άλλο τις προσδοκίες του Λεμεσιανού συλλόγου την φετινή σεζόν, και παράλληλα θα δώσει την ψυχολογία και την ώθηση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άλλωστε το κίνητρο της νίκης στο ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι ακόμη μεγαλύτερο για την ΑΕΛ αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τρίποντο ακόμη σε ντέρμπι την φετινή σεζόν.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΛ, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ στην χθεσινή τελευταία προπόνηση της ομάδας του είδε όλους του ποδοσφαιριστές να τίθονται στην διάθεση του κι αυτό είναι στα μέσα στα υπέρ για τους «γαλαζοκίτρινους».

Ο Πορτογάλος τεχνικός όλες αυτές τις μέρες δούλεψε αρκετά για το ντέρμπι κι αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα με τους Βοζίνια κάτω από τα γκολποστ. Απ εκεί και πέρα ο Αϊρόσα και ο Γουήλερ θα αποτελέσουν τα δύο άκρα στην άμυνα, με τους Μιτρέα και Λαφράνς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στον χώρο του κέντρου ο Φιντέλις και ο ο Σοάρες θα πάρουν θέση, χωρίς να αποκλείεται να δούμε να αγωνίζεται κι ο Νικολάου. Πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού θα αγωνιστεί ο Σίλβα. Στην επιθετική γραμμή στα δυο «φτερά» θα αγωνιστούν ο Αβραάμ και ο Ντάνι και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο ανεβασμένος Μιγκέλ Αρουαμπαρένα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top