ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ - Μαρτυρία στο ThemaOnline - «Ήρεμος άνθρωπος ο αξιωματικός - Έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα για ξυλοδαρμό»

ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ - Μαρτυρία στο ThemaOnline - «Ήρεμος άνθρωπος ο αξιωματικός - Έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα για ξυλοδαρμό»

Μαρτυρία ανθρώπου που δήλωσε ότι γνωρίζει τον Διοικητή που φέρεται να ενέχεται στη γνωστή υπόθεση με τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό εθνοφρουρού, εξέφρασε την έκπληξη του στο άκουσμα της είδησης, ότι ο εν λόγω αξιωματικός καταγγέλλεται ότι κτύπησε στρατιώτη.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόσωπο μιλώντας στο ThemaOnline έκανε λόγο για έναν ήρεμο άνθρωπο, μετρημένο ο οποίος είναι τυπικός στα καθήκοντα του. «Έπεσα από τα σύννεφα μόλις άκουσα για ποιον διοικητή αναφερόταν η είδηση» και συνέχισε λέγοντας ότι πρόκειται για ένα καλά εκπαιδευμένο αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ: Εντελώς διαφορετική θέση προβάλλει ο Διοικητής – «Τον αποκάλεσε “ρε” και όρμησε πάνω του» – VIDEO Ακόμη, το εν λόγω άτομο σχολίασε και την είδηση ότι ο διοικητής τέθηκε σε διαθεσιμότητα λέγοντας «είναι ένας καλός αξιωματικός, για να είναι διοικητής σημαίνει ότι είναι μιας ηλικίας, πέρασε όλη του τη ζωή σχεδόν στην Εθνική Φρουρά». «Τι θα κάνει τώρα ο άνθρωπος;» διερωτήθηκε, εννοώντας ότι ακόμα και αν στο τέλος αποδειχτεί αθώος, θα παραμένει στιγματισμένος ανάμεσα στους στρατιωτικούς κύκλους. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ: Μίλησε στην κάμερα ο 18χρονος – «Έδωκε μου την ππουνιά μες τα μάθκια» – Ξέσπασε κι η μητέρα του – «Είμαι έξω φρενών!» – VIDEO Πάντως, το εν λόγω πρόσωπο τόνισε ότι αν πράγματι ευσταθούν τα όσα καταλογίζονται στον αξιωματικό, είναι καταδικαστέα. Όσον αφορά την διερεύνηση της υπόθεσης, ο κ. Γιάννης Σωτηριάδης,  εκπρόσωπος Τύπου ΤΑΕ Λεμεσού, επιβεβαίωσε δημοσίευμα του ThemaOnline, ότι δηλαδή το περιστατικό εξετάζεται από την Εθνική Φρουρά και ότι η Αστυνομία δεν έχει καμία εμπλοκή. ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΕΘΝΟΦΟΥΡΟΥ: Διαφορετικές οι θέσεις του διοικητή της μονάδας απ΄ αυτές του στρατιώτη – Θα διερευνηθεί από την Ε.Φ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top