ΕΛΛΑΔΑ

Δύο αγνοούμενοι εντοπίστηκαν ζωντανοί, άλλους πέντε ψάχνουν τα σωστικά συνεργεία στη Δυτική Αττική

Δύο αγνοούμενοι εντοπίστηκαν ζωντανοί, άλλους πέντε ψάχνουν τα σωστικά συνεργεία στη Δυτική Αττική

Δύο είναι οι αγνοούμενοι που εντοπίστηκαν ζωντανοί από τα σωστικά συνεργεία που επιχειρούν στις περιοχές της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από την κακοκαιρία.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 16/11 εντοπίστηκε ζωντανός άνδρας του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από χθες. Πρόκειται για 67χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή Άγιος Ιωάννης Κορακάς και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Ο δεύτερος αγνοούμενος βρέθηκε ζωντανός στην περιοχή της Μάνδρας, ενώ οι Αρχές αναζητούν άλλα πέντε άτομα τα οποία δεν έχουν δώσει σημεία ζωής από το πρωί της Τετάρτης. Επισήμως οι Αρχές ανακοίνωσαν 15 νεκρούς, όμως σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί εντοπίστηκε νεκρός ένας ακόμα αγνοούμενος, ανεβάζοντας τον αριθμό σε 16. Στη χώρα έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, υποδεχόμενος τον παγκόσμιο πρωταθλητή στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια, δήλωσε ότι «ο λαός μας αντέχει και θα αντέξει». «Σε μια μέρα πένθους που χειμάζεται ένα κομμάτι των συμπολιτών μας, εδώ δίπλα στην δυτική Αττική, εσύ, οι συναθλητές σου, αυτή η γενιά που έχει δώσει τόσα, δείχνει ότι ο λαός μας αντέχει και θα αντέξει. Όσο υπάρχουν άνθρωποι όπως εσείς, άνθρωποι που εκφράζουν την αριστεία σε μια αρμονική σύνθεση των επιδόσεων και του ήθους, θα αντέξουμε. Αρκεί να πάρει καθένας από τη νέα γενιά αλλά και από τους μεγαλύτερους το δικό σας παράδειγμα», κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος. Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top