ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Βρισκόμαστε μια «ανάσα» πριν το Πάσχα, τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, με τους Κύπριους να έχουν ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες τους και να έχουν κλείσει τα εισιτήρια τους για ταξίδι σε αγαπημένους προορισμούς.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA), Χάρης Παπαχαραλάμπους ανέφερε ότι το ενδιαφέρον των Κυπρίων για ταξίδι στο εξωτερικό το φετινό Πάσχα είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

«Το Πάσχα είναι σχεδόν γεμάτο. Έκλεισαν όλες τις ημέρες της Μεγάλης Βδομάδας καθώς και τις προηγούμενες και επόμενες ημερομηνίες», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο κ. Παπαχαραλάμπους σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι ο προορισμός που επιλέγουν οι περισσότεροι Κύπριοι.

«Για την Ελλάδα υπάρχει αυξημένοι ενδιαφέρον. Το Πάσχα η πλειοψηφία επιλέγει την Ελλάδα, το Πάσχα είναι Ελληνικό», επεσήμανε, τονίζοντας ότι η Κέρκυρα, όπως και κάθε χρόνο, έχει και φέτος την τιμητική της.

Σημειώνεται ότι για την Ελλάδα υπάρχει ενδιαφέρον για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Πάτρα, Μυτιλήνη, Χίο, και Κρήτη ενώ, όσο αφορά την υπόλοιπη Ευρώπη, υπάρχει ενδιαφέρον για ευρωπαϊκές πρωτεύουσες όπως Παρίσι και Λονδίνο.

Τι ισχύει με τις τιμές

Αναφορικά με τις τιμές, ο κ. Παπαχαραλάμπους ανέφερε ότι κυμαίνονται γύρω στα περσινά επίπεδα.

«Δεν θεωρώ ότι κατεγράφη ιδιαίτερη αύξηση κρίνοντας και από την ζήτηση. Σίγουρα είχαμε μια αύξηση σε σχέση με τα τελευταία 1 με 2 χρόνια αλλά ήταν αναμενόμενη. Δεν αναμένεται ωστόσο περαιτέρω αύξηση», επεσήμανε, τονίζοντας ότι αν και αρκετοί επιλέγουν να κλείσουν πακέτα, ωστόσο κάποιοι επιλέγουν να κλείσουν custom made (κατά παραγγελία).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Τη θέση ότι τα ενεργειακά θα μπορούσαν να «σπρώξουν» τη διαδικασία στο κυπριακό επαναλαμβάνει με φορτικό τρόπο το ΑΚΕΛ, το οποίο ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συζητηθεί η πρότασή του. Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε πως το ΑΚΕΛ από το τον Δεκέμβρη του 2020 έχει δώσει συγκεκριμένη πρόταση και στον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για το «πως μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top