ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Στα χέρια της Αστυνομίας δύο Σέρβοι εκτελεστές - Βάσει πληροφοριών σχεδίαζαν την δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη

Στα χέρια της Αστυνομίας δύο Σέρβοι εκτελεστές - Βάσει πληροφοριών σχεδίαζαν την δολοφονία του Αλέξη Μαυρομιχάλη

Συνελήφθησαν δύο Σέρβοι στο εξωτερικό, ένας στη Ρωσία και ο άλλος στα Σκόπια, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στο σχέδιο δολοφονίας του Αλέξη Μαυρομιχάλη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος", στη βάση πληροφοριών της Ιντερπόλ της Σερβίας, οι δύο άντρες που συνελήφθησαν σε Ρωσία και Σκόπια αντίστοιχα, θα έρχονταν στην Κύπρο με σκοπό να εκτελέσουν το "Αλεξούι". Η Ιντερπόλ, έχει ενημερώσει ήδη τις Κυπριακές Αρχές για την συγκεκριμένη εξέλιξη και αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία για να εκδοθούν στην Κύπρο, αφού οι δύο Σέρβοι, συνελήφθησαν στη βάση ευρωπαϊκών ενταλμάτων που εξέδωσε η Κυπριακή Αστυνομία. Θυμίζουμε ότι, πρώτο το ThemaOnline, αποκάλυψε στις 28 Απριλίου 2016 τα γεγονότα που δυστυχώς, άφηναν εκτεθειμένη την κυπριακή Αστυνομία, η οποία είχε όλες τις πληροφορίες και θα μπορούσε να κάνει σημαντικές συλλήψεις. Ωστόσο, οι λανθασμένοι χειρισμοί που στην προκειμένη ήταν η διαρροή πληροφοριών, αφαίρεσε από την Αστυνομία μια ευκαιρία να περιορίσει τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών στην Κύπρο και να επαναφέρει το αίσθημα ασφάλειας. Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThemaOnline: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Πληροφορία της Ιντερπόλ για Σέρβους εκτελεστές στην Κύπρο διέρρευσε αμέσως στον υπόκοσμο! Να σημειωθεί επίσης ότι η Ιντερπόλ, ήταν πλήρως ενημερωμένη για τις διαρροές που έγιναν προς συγκεκριμένο πρόσωπο, θεωρώντας μάλιστα πως οι κυπριακές και σερβικές αρχές έχουν κάνει σοβαρά λάθη στον χειρισμό της όλης υπόθεσης. H Ιντερπόλ Σερβίας, από τις αρχές Μαρτίου 2016, έδωσε πληροφορίες στις Κυπριακές Αρχές για κάθοδο των Σέρβων εκτελεστών στην Κύπρο με σκοπό να πραγματοποιήσουν φόνο. Οι Σέρβικες Αρχές, είχαν ακούσει τηλεφωνικές συνομιλίες συγκεκριμένου προσώπου από τη Σερβία, όπου αναφερόταν στο θέμα. Διαβάστε επίσης: O «Μπένης» αποκάλυψε τους οκτώ για το σχέδιο δολοφονίας Μαυρομιχάλη – Θα τον εκτελούσαν σε εστιατόριο της Λευκωσίας  Υπόθεση Σέρβων εκτελεστών - «Καίει» δεσμοφύλακα η Ιντερπόλ Σερβίας ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top