ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπόθεση 14χρονης ναρκομανής - «Τέτοια περιστατικά υπήρξαν και στο παρελθόν» - Ανυπαρξία δομών

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπόθεση 14χρονης ναρκομανής - «Τέτοια περιστατικά υπήρξαν και στο παρελθόν» - Ανυπαρξία δομών

Σε δηλώσεις της η Επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού Λήδια Κουρσουμπά ήταν φανερά ενοχλημένη για τον τρόπο μεταχείρισης του κοριτσιού.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Φιλελεύθερος αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια είχε προειδοποιήσει για την ανυπαρξία κλειστών μονάδων για ανήλικους χρήστες. Αυτό όπως τόνισε θέτει τα παιδιά σε τεράστιο κίνδυνο. Για τους λόγους που βλέπουμε την ανυπαρξία αυτών των δομών είναι οι «διαφωνίες μεταξύ αρμοδίων του κράτους οι οποίες εμποδίζουν τη δημιουργία». Μπορεί η συγκεκριμένη υπόθεση να βγήκε στην δημοσιότητα αλλά σύμφωνα με την Επίτροπο αυτό δεν είναι το πρώτο αφού «τέτοια περιστατικά υπήρξαν και στο παρελθόν». Δημιουργία ξενώνα από ΑΑΕΚ Η Αρχή Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων Κύπρου σε ανακοίνωση της τονίζει ότι υπάρχει σχεδιασμός για τη δημιουργία μονάδων για ανήλικους χρήστες. Το σχέδιο για την ανέγερση μονάδων για ανήλικους χρήστες έχει υποβληθεί τόσο στο Υπουργικό Συμβούλιο όσο και στην Εθνική Επιτροπή για τα Ναρκωτικά. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 14χρονη βρέθηκε λιπόθυμη σε πολυσύχναστο δρόμο- Είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο- Η τραγική ιστορία πίσω από το περιστατικό

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top