ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ 14ΧΡΟΝΗΣ: "Θα κάνω τα πάντα για να πάρω πίσω το παιδί μου - Ζήτησα βοήθεια και την πήραν από εμένα"

ΠΑΤΕΡΑΣ 14ΧΡΟΝΗΣ: "Θα κάνω τα πάντα για να πάρω πίσω το παιδί μου - Ζήτησα βοήθεια και την πήραν από εμένα"

Σε δηλώσεις του στην ενημερωτική μεσημεριανή εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και Κάτι» προέβη ο πατέρας της 14χρονης, που βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση μετά από χρήση ναρκωτικών σε κεντρικό δρόμο της Λευκωσίας. Στα όσα δήλωσε ο πατέρας ξεχωρίζει το γεγονός ότι θα κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω το παιδί του. Αλλά φυσικά όλα αυτά είναι αυτά που αναφέρει ο πατέρας.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή του Σίγμα στην οποία ο ίδιος ζήτησε να κάνει παρέμβαση, έδωσε την δική του οπτική για τα όσα διαδραματίστηκαν τα τελευταία 24ωρα με την υπόθεση. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σε ποιες ενέργειες θα προβεί για να φέρει πίσω στην οικογένεια το παιδί του είπε ότι η οικονομική του κατάσταση δεν του επιτρέπει να κινηθεί νομικά κατά του Γραφείου Ευημερίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 14χρονη βρέθηκε λιπόθυμη σε πολυσύχναστο δρόμο- Είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο- Η τραγική ιστορία πίσω από το περιστατικό «Τέτοια περιστατικά υπήρξαν και στο παρελθόν» – Ανυπαρξία δομών Ο ίδιος κατηγόρησε το Γραφείο Ευημερίας ότι έδωσε το παιδί του σε «ανάδοχες οικογένειες». Χαρακτηριστικά ανάφερε την περίπτωση κάποιας γυναίκας η οποία παρά το γεγονός ότι ήταν χωρισμένη της δόθηκε το παιδί από το Γραφείο Ευημερίας. Σύμφωνα με τον πατέρα η γυναίκα είχε «πρόβλημα με τα νεύρα της». Σχετικά με το πως κατέληξε το παιδί στο Γραφείο Ευημερίας ο ίδιος αναφέρει ότι όταν η γυναίκα του έφυγε αφήνοντας του τα παιδιά ο ίδιος ζήτησε βοήθεια από τις αρχές. Αντ' αυτού όμως το κράτος του πήρε και τα παιδιά. Για να δει τα παιδιά του πέρασαν περισσότερα από δέκα χρόνια. Δείτε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

«Πρεμιέρα» με παρατράγουδα για την εξεταστική περίοδο - Οι καταγγελίες για το γραπτό

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top